Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/70319/cujo-ai-lyderiauja-tarptautineje-kibernetinio-saugumo-rinkoje/spausdinti/

„CUJO AI“ lyderiauja tarptautinėje kibernetinio saugumo rinkoje

Publikuota: 2019-10-30 17:19
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„CUJO AI“ tarptautinės komandos kuriama technologija – pirmaujanti rinkoje. Dirbtiniu intelektu grįsta platforma apsaugo pusę milijardo išmaniųjų įrenginių.

„CUJO AI“, teikianti dirbtinio intelekto algoritmų kūrimo ir kibernetinio saugumo paslaugas telekomunikacijų operatoriams, paskelbė apsauganti daugiau nei 500 milijonų išmaniųjų įrenginių. Šiuo metu šis išmaniųjų įrenginių kiekis yra didžiausias pasaulyje, kuris yra apsaugomas vienos kompanijos. Savo technologija „CUJO AI“ siekia pagerinti namų ir verslo išmaniųjų prietaisų saugumą, valdymą ir duomenų privatumą visame pasaulyje.

Tarptautinė kompanija yra viena pirmųjų rinkoje sukūrusi pažangų mašininio mokymosi algoritmų rinkinį, kuris geba aptikti, atpažinti ir klasifikuoti prie ryšio operatorių tinklo prijungtus išmaniuosius įrenginius. „CUJO AI“ sukurti dirbtinio intelekto modeliai gali tiksliai nustatyti ir atpažinti duomenų saugumo grėsmes, probleminį turinį ar privatumą pažeidžiančius atvejus bei juos sustabdyti. Bendradarbiaudama su didžiausiais ryšio operatoriais industrijoje ir pritaikydama dirbtinio intelekto (DI) sprendimus kompanija informuoja, apsaugo ir užtikrina saugią klientų patirtį internete. Šiandien „CUJO AI“ naudojasi didžiausia pasaulyje išmaniųjų įrenginių duomenų baze, kuri yra nuolat atnaujinama.

„Mūsų įmonei tai labai reikšmingas momentas. Kasdien mūsų komandą suburia siekis užtikrinti kibernetinį saugumą globaliu mastu. Šis tikslas skatina mus nuolat tobulėti, nebijoti iššūkių ir drąsiai pirmiesiems rinkoje išspręsti bei pasiūlyti lengvai integruojamus inovatyvius sprendimus didžiausioms telekomunikacijų kompanijoms. Mūsų kuriami sprendimai suteikia galimybę vartotojams suteikti saugesnę ir personalizuotą patirtį internete. Mes ir toliau tobulinsime savo dirbtiniu intelekto algoritmus siekdami sukurti suasmenintą ir kuo saugesnę aplinką vartotojams“, – sakė Einaras von Gravrock, „CUJO AI“ kompanijos įkūrėjas.

Šiuo metu Kauno ir Vilniaus biuruose „CUJO AI“ kompanijoje dirba beveik 90 darbuotojų. Komandos Lietuvoje užsiima programinės įrangos kūrimu, duomenų analize ir kibernetinės apsaugos užtikrinimu didžiausioms telekomunikacijų kompanijoms.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!