Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/69722/lg-electronics-ruosiasi-lyderystei-lietuvos-rinkoje/spausdinti/

„LG Electronics“ ruošiasi lyderystei Lietuvos rinkoje

Publikuota: 2019-09-16 13:50
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Išskirtiniai rezultatai Lietuvoje pritraukė vienos pažangiausių technologijų įmonių „LG Electronics“ kompanijos vadovų, prezidentą Europai Mr. Brian Na. Jis lankėsi Vilniuje, apžiūrėjo naujausias „Topo centro“ parduotuves ir ieškojo tolimesnių augimo galimybių LG prekės ženklui.

„LG Electronics“ ruošiasi lyderystei Lietuvos rinkoje

Didelis dėmesys OLED televizoriams

Anot jo artimiausiu metu didžiausias dėmesys bus skirtas unikaliai, LG patentuotai OLED televizorių technologijai. „Jau ne vienus metus iš eilės Lietuva yra viena pirmaujančių pagal OLED technologijos televizorių pardavimų augimą ir prie to svariai prisideda „Topo centras“. Šios technologijos televizoriai – neabejotinai stiprioji LG pusė, kurią mes sparčiai vystome: šių metų IFA parodos metu buvo pristatytas pirmasis, tikros 8K raiškos OLED televizorius, kiek anksčiau 2019 m. CES parodoje – suvyniojamas („rollable“) OLED televizorius, kuris demonstruoja, kokia bus televizorių ateitis“, – pasakojo Mr. Brian Na.

Nors įmonė jau įrodė, kad gali pagaminti lanksčius, aukštos rezoliucijos ekranus, anot prezidento Europai – telefonai lanksčiu ekranu yra ne tokie praktiški. „Esame susitelkę į telefonus dvigubu ekranu, tai geras pasirinkimas norintiems didesnio ekrano kompaktiškame korpuse. Stebime, tiriame ar verta kurti lankstomus telefonus. Šiuo metu dvigubas ekranas atrodo kaip geresnis sprendimas“, – teigia Mr. Brian Na.

Koncentracija į klientų patirtis

Anot vadovo, įmonė kurdama produktus, koncentruojasi į geriausias įmanomas klientų patirtis. „Mūsų požiūriai su „Topo centru“ sutampa. Mes atliekame daug tyrimų, ieškodami, kas žmonėms svarbu ir atliepiame tai, kurdami savo produktus. Panašiai savo srityje elgiasi „Topo centras“, spėdamas, kokios prekybos inovacijos bus svarbios žmonėms ir pateikdamas savo pirkėjams sprendimus tinkamu momentu“, – teigia „LG Electronics“ prezidentas Europai.

Brian Na teigimu, „LG Electronics“ planuoja stiprinti savo pozicijas ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Baltijos šalyse daugelyje kategorijų, kuriose įmonė siūlo produktus šiuo metu. „Kaip jau minėjau, vystome šiuo metu pažangiausią televizorių technologiją. Pirkėjai atranda mūsų inovatyvią buities techniką, kuri taupo energiją, vandenį ir tuo pačiu užtikrina lūkesčius viršijantį rezultatą. O kas maloniausia, kad mūsų technika yra pilna malonių smulkmenų, pavyzdžiui Jums panorėjus permatomu tampantis šaldytuvas“, – pasakojo Mr. Brian Na.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!