Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/69685/susisiekimo-sektoriaus-startuoliai-kvieciami-kreiptis-del-ko-investicinio-fondo-investiciju/spausdinti/

Susisiekimo sektoriaus startuoliai kviečiami kreiptis dėl Ko-investicinio fondo investicijų

Publikuota: 2019-09-12 21:07
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: LR susisiekimo ministerija

Susisiekimo sektoriaus startuoliai, labai mažos, mažos ir vidutinės įmonės, turinčios konkurencingų ir komerciškai pagrįstų idėjų, bei privatūs investuotojai, kurie nori investuoti į tokias įmones, kviečiami kreiptis dėl investicijų į KŪB „Koinvesticinis fondas“.

Susisiekimo sektoriaus startuoliai kviečiami kreiptis dėl Ko-investicinio fondo investicijų

Dar balandį įsteigtas naujas 5 mln. eurų fondas, kuriuo siekiama paskatinti įmones kurti mobilumo paslaugas ir produktus, intelektines transporto sistemas ir inovatyvias transporto technologijas, mažinančias transporto sukuriamą anglies dioksido emisiją, jau pradeda savo veiklą.

Privatūs investuotojai, norintys investuoti į įmonę, veikiančią minėtoje srityje, gali kreiptis į UAB „Kofinansavimas“ dėl bendrų investicijų. Taip įmonės galės gauti didesnį trūkstamų lėšų kiekį, kad verslo idėją susisiekimo sektoriuje galėtų paversti realybe.

ES Sanglaudos fondo lėšomis finansuojamą Ko-investicinį fondą susisiekimui įsteigė Susisiekimo ministerija, Finansų ministerija ir UAB „Investicijų ir verslo garantijos“ (INVEGA). Finansinę priemonę „Ko-investicinis fondas susisiekimui“ įgyvendina INVEGA kartu su dukterine įmone UAB „Kofinansavimas“ per jų valdomą KŪB „Koinvesticinį fondą“. Bendromis investicijomis rūpinasi ir jas atlieka UAB „Kofinansavimas“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!