Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/69637/stripe-pradeda-veikla-lietuvoje/spausdinti/

„Stripe“ pradeda veiklą Lietuvoje

Publikuota: 2019-09-10 11:50
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Pasaulinė mokėjimų platforma „Stripe“ – viena greičiausiai augančių technologijų kompanijų – šiandien oficialiai pradeda veiklą Lietuvoje. Tai leis interneto verslui augti ir plėstis globaliu mastu ir priimti mokėjimus iš bet kur pasaulyje, rašoma pranešime spaudai.

„Stripe“ kasmet apdoroja milijardų dolerių mokėjimus milijonams verslų, nuo startuolių iki didžiųjų bendrovių kaip „Google“, „Amazon“, „Uber“ ir „Shopify“. Tokios lietuviškos bendrovės kaip doodlevideo.io ir „PaperSurvey“, jau naudojasi „Stripe“ siūlydamos savo prekes ir paslaugas visame pasaulyje.

„Lietuva turi daug verslumo ir technologijų talentų, tad mes tikime, kad lietuviškos bendrovės gali sėkmingai plėstis pasauliniu mastu, – sako Felix Huber, „Stripe“ Vidurio ir Rytų Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos regionų vadovas. – „Stripe“ siekia įgalinti daugiau Lietuvos kompanijų eksportuoti savo kūrybiškumą ir ambicijas į kitas pasaulio šalis“.

Nuo šiandien Lietuvos įmonės gali vos per 10 minučių pradėti priimti mokėjimus daugiau nei 130 skirtingų valiutų. Pirmą kartą „Stripe“ suteikia verslui prieigą prie savo pasaulinio mokėjimų ir iždo tinklo. Be to, kad priimtų mokėjimus, bendrovės gali naudotis „Stripe“ tvarkydamos apskaitą, sąskaitų išrašymą, mokėjimus trečiosioms šalims ir optimizuoti savo sistemą mobiliems mokėjimams. „Stripe“ vartotojai taip pat gauna prieigą prie mobiliųjų piniginių, tokių kaip „Apple Pay“ ir „Google Pay“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!