Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/69579/pigu-lt-atveria-savo-e-parduotuve-ir-kviecia-joje-prekiauti-kitus-pardavejus/spausdinti/

„Pigu.lt“ atveria savo e. parduotuvę ir kviečia joje prekiauti kitus pardavėjus

Publikuota: 2019-09-05 17:08
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Didžiausia Baltijos šalių internetinės prekybos bendrovė UAB „Pigu“ praneša apie „marketplace“ principu paremtos prekybos pradžią. Įmonė kviečia vietos verslą prisijungti ir prekiauti per visas tris įmonės valdomas e. parduotuves.

Elektroninės prekybos platforma, sujungsianti pirkėjus ir pardavėjus per e. parduotuves „Pigu.lt“, „220.lv“ ir „Kaup24.ee“, užtikrins pardavėjams galimybę augti, o pirkėjams – dar didesnį kokybiškų prekių pasirinkimą už dar labiau konkurencingas kainas.

„Pigu.lt“ atveria savo e. parduotuvę ir kviečia joje prekiauti kitus pardavėjus

„Šiuo savo žingsniu ne tik pradedame naują verslo plėtros etapą, bet ir įgaliname vietos verslą augti. Norime smulkiam ir vidutiniam verslui atverti e. prekybos vartus, kurie iki šiol buvo daugiausia didžiųjų žaidėjų laukas. Mūsų per daugiau nei dešimtmetį sukaupta patirtis, puikiai išvystyta infrastruktūra gali trijų Baltijos šalių smulkųjį ir vidutinį verslą pakylėti į kitą lygį. Tikime, kad būtent smulkusis verslas yra šalies ekonomikos stuburas, ir matome didelių perspektyvų augti kartu su juo“, – sako Dainius Liulys, UAB „Pigu“ generalinis direktorius.

Pasak jo, atveriama prekybos platforma sutrumpins kitiems pardavėjams kelią į sėkmę. Tai, kad nereikės patiems kurti e. parduotuvės, investuoti ir dirbti pritraukiant klientų srautus, o bus galima iškart gauti priėjimą prie didžiausio klientų srauto Baltijos šalyse, įgalins smulkųjį ir vidutinį verslą siekti ambicingesnių tikslų.

„Pigu“ nuo šiol ne tik suteikia galimybę prekiauti klientų pasitikėjimą pelniusiose trijose savo e. parduotuvėse, bet ir kartu siūlo rinkodaros palaikymą, gerai išvystytą mokėjimų ir prekių pristatymo infrastruktūrą, kas užtikrins gerą apsipirkimo patirtį klientams.

„Tai natūrali evoliucija. Kaip savo srities lyderiai, formuojame rinką. Tam, kad geriausiai patenkintume klientų lūkesčius, nuolat kuriame inovacijas ir atnešame naujoves. „Marketplace“ principu paremta prekyba nėra naujas sprendimas pasauliniu mastu, tai puikiai užsienio šalyse veikianti ir pasiteisinusi praktika. Ir esame tikri, kad šis sprendimas labai reikalingas Lietuvos, Latvijos ir Estijos verslui bei vartotojams ir turi perspektyvą“, – teigia D. Liulys.

Pirmiesiems – papildomos naudos

Šiuo metu „Pigu“ kviečia susidomėjusius potencialius partnerius registruotis e. parduotuvėje „Pigu.lt“, kur galima užpildyti paraišką ir pradėti pokalbį dėl galimo bendradarbiavimo. Pirmųjų prisiregistravusiųjų laukia papildomos naudos – pusės metų prekyba be mėnesinio mokesčio.

„Pigu“ savo būsimiems partneriams pasiūlys pasiekti didžiausią Baltijos šalyse e. prekybos klientų srautą, logistikos ir klientų aptarnavimo paslaugas bei mokėjimų infrastruktūrą, taip pat dalinsis savo patirtimi, įtrauks į akcijas bei kampanijas. Kitaip tariant, padės ir pasirūpins visa prekės kelione nuo paieškos lango iki pirkėjo rankų.

Panašiai, kaip ir užsienio šalių platformose, pardavėjams reikės mokėti mėnesinį mokestį, taip pat – komisinius mokesčius nuo parduotų prekių, priklausomai pagal prekių kategorijas.

Registracija su galimybe pirmąjį prekybos pusmetį nemokėti mėnesinio mokesčio vyksta iki rugsėjo 30 dienos imtinai.

Dėmesys partnerių pasirinkimui

Pasak D. Liulio, kol kas sunku pasakyti, kiek bus norinčiųjų prisijungti. Vis dėlto susidomėjimo laukiama didelio – nemažai bendrovių, tarp jų ir žinomų tiek tradicinės, tiek elektroninės prekybos atstovų – jau anksčiau yra kreipęsi dėl galimybių prekiauti „Pigu“ e. parduotuvėse.

„Partnerių pasirinkimui skirsime didelį dėmesį – visų pirma esame įsipareigoję savo pirkėjams teikti kokybišką paslaugą. Mums svarbu, kad prie platformos prisijungtų kuo daugiau pardavėjų, todėl į kiekvieną paraišką – tiek didelių ir žinomų žaidėjų, tiek smulkiųjų verslininkų – žiūrėsime labai atsakingai. Kita vertus, esame taip pat suinteresuoti, kad prisijungę prekybininkai sėkmingai parduotų savo prekes per mūsų platformą, todėl pirmiausia prekybą ir pradės sklandžiausiai registracijos procesą įveikę pardavėjai“, – teigia D. Liulys.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!