Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/68911/gefco-didziuojasi-30-metu-unikalios-tvarioms-tiekimo-grandinems-skirtu-daugkartiniu-pakuociu-gaminimo-patirties/spausdinti/

GEFCO didžiuojasi: 30 metų unikalios tvarioms tiekimo grandinėms skirtų daugkartinių pakuočių gaminimo patirties

Publikuota: 2019-07-15 15:50
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

GEFCO jau 30 metų pagrindiniams automobilių ir aerokosminės pramonės gamintojams teikia daugkartinių pakuočių sprendimus, skirtus komponentams transportuoti ir pristatyti. Grupė savo 26 daugkartinių pakuočių valdymo centruose įvairiose Europos šalyse kasdien apdoroja apytikriai 130 000 konteinerių, skirtų maždaug 2 000 naudotojų turinčiai žaliajai ekosistemai.

Dėl ekologiškų GEFCO sprendimų rinkoje naudojama mažiau vienkartinių pakuočių, o keliuose sumažėja sunkvežimių skaičius, nes dauguma GEFCO konteinerių yra sulankstomi, vadinasi, geriau išnaudojamas sunkvežimių krovumas. Be to, visos sulūžusios GEFCO pakuotės visiškai perdirbamos.

Sparčiai besivystančioje aplinkoje daugelis gamintojų įsitikinę, kad pakuočių tvarkymą verta patikėti tokias užsakomąsias paslaugas teikiančioms įmonėms ir visą dėmesį skirti savo pagrindinei veiklai. Po to, kai 1989 m. pirmaujantis automobilių gamintojas praskynė kelią, vienas prestižinių automobilių gamintojas nuo 2014 m. GEFCO patikėjo valdyti visų jo gamyklų ir svarbiausių tiekėjų visame pasaulyje daugkartinių sulankstomų konteinerių tiekimo grandinę. Neseniai didelė aerokosminės pramonės bendrovė nusprendė su GEFCO sudaryti ilgalaikę sutartį, pagal kurią bus remiamas jos perėjimas prie tvaresnės tiekimo grandinės ir daugkartinių pakuočių.

Sébastienas Rogeris, GEFCO daugkartinių pakuočių sprendimų skyriaus vadovas, pastebėjo: „Mūsų daugkartinio naudojimo pakuočių asortimentas skirtas klientų gaminiams apsaugoti ir sunkvežimių krovumui, gamybos linijoms ir sandėliams optimaliai išnaudoti. Mūsų klientai susiduria su vis didėjančia konkurencija rinkoje, taigi mes padedame optimizuoti jiems skirtų krovinių tiekimo grandines ir gerokai padidinti pelningumą.“

Be unikalios GEFCO pakuočių valdymo patirties, pirmaujantiems gamintojams taip pat naudingos tinkamai parengtų įvairių sričių turto auditorių įžvalgos apie jų tiekimo grandines ir jų optimizavimo būdus. Be to, šie visame GEFCO Europos tinkle dirbantys turto auditoriai naudotojus individualiai apmoko, kaip prižiūrėti kiekvieną pakuočių valdymo etapą – pavyzdžiui, užsakymo, siuntų užsakymo, stebėjimo ir sąskaitų faktūrų išrašymo.

Siekdama toliau optimizuoti tiekimo grandinės operacijas, GEFCO sukūrė NETBOX – specialią IT sistemą srautams sekti. Remiantis šios sistemos duomenimis galima bet kuriuo metu, atsižvelgiant į poreikius, koreguoti konteinerių vietą ir judėjimą, taigi klientams suteikiami išmanūs ir lankstūs sprendimai. Ši saugi prognostinė programinė įranga padeda gerokai sumažinti sąnaudas visoje tiekimo grandinėje, kad būtų užtikrintas tvaresnis transporto modelis.

„Esu įsitikinęs, kad GEFCO daugkartinių pakuočių sprendimai rinkai, ypač gamintojams, kurie ieško pažangių sprendimų ekologiškesnėms tiekimo grandinėms, teikia unikalią vertę. Jiems mūsų pasaulinis tinklas ir neprilygstama kompleksinių daugiarūšio vežimo sprendimų taikymo patirtis gali iš esmės pakeisti žaidimo taisykles“, – pridūrė Sébastienas Rogeris.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!