Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/68712/lietuviu-valdoma-it-imone-tarp-sparciausiai-auganciu-cikagoje/spausdinti/

Lietuvių valdoma IT įmonė – tarp sparčiausiai augančių Čikagoje

Publikuota: 2019-06-28 17:21
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: LRT.lt

Prestižinis JAV verslo žurnalas „Crain's Chicago Business“ paskelbė sparčiausiai augančių bendrovių Top 50 (angl. „Fast 50“) sąrašą, kuriame lietuvių įkurta IT įmonė „Devbridge“ jau trečiąjį kartą pateko tarp labiausiai augusių Čikagos įmonių bei užėmė keturioliktąją vietą.

Į tryliktus metus iš eilės skelbiamą reitingą kasmet patenka tik pačios inovatyviausios ir efektyviausiomis verslo strategijomis pasižymėjusios JAV įmonės Čikagos mieste. „Crain's Chicago Business“ leidinys jau trečius metus iš eilės įvardija „Devbridge“ kaip vieną iš greičiausiai besivystančių bendrovių Čikagoje.

„Devbridge“ įmonės prezidento Aurimo Adomavičiaus teigimu, JAV rinka yra milžiniška, tad atsidurti geriausiųjų penkioliktuke yra didelis pripažinimas ir įvertinimas.

„Informacinių technologijų srityje įmonės augimą labiausiai lemia darbuotojai ir jų talentas – nuo to, kiek pavyks pritraukti kvalifikuotų specialistų, kaip seksis juos išlaikyti ir leisti jiems tobulėti įmonės viduje, priklauso viso verslo sėkmė. Dėl šios priežasties visas savo investicijas skiriame pirmiausia savo darbuotojams, o šie, savo ruožtu, mūsų klientams gali suteikti aukščiausios prabos paslaugas. Trečius metus iš eilės patekti į „Top 50“ sąrašą mums yra didelė garbė ir tuo pat metu tai yra puikiausias įrodymas, kad sugebame pritraukti, tobulinti bei išlaikyti kompetentingiausius žmones vienoje konkurencingiausių rinkų pasaulyje“ – šių metų reitingą apibendrina vienas iš „Devbridge“ įkūrėjų A. Adomavičius.

„Top 50“ reitinge vertinamos kompanijos, įkurtos iki 2014 metų ir deklaravusios ne mažiau kaip 15 milijonų dolerių metinių pajamų. Kandidatų į šį sąrašą verslo veiklų pobūdis yra pats įvairiausias – nuo investavimo į nekilnojamąjį turtą iki bankininkyste užsiimančių įmonių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!