Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/68610/digistate-plecia-veikla-lietuvoje/spausdinti/

„DigiState“ plečia veiklą Lietuvoje

Publikuota: 2019-06-20 19:39
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Nyderlandų svetainių prieglobos ir IT infrastruktūros valdymo paslaugų įmonė „DigiState“ atidaro biurą Vilniuje ir plečia savo veiklą Lietuvoje. „DigiState“ Lietuvoje daugiausia dėmesio skirs elektroninės komercijos projektų prieglobai – šiame specifiniame rinkos segmente kompanija mato daug potencialo.

„DigiState“ prieglobos paslaugas teikia jau daugiau nei 10 metų, į platų teikiamų paslaugų spektrą įeina svetainių talpinimo, klientų IT infrastruktūrų valdymo bei kibernetinio saugumo paslaugos, tačiau pagrindinė bendrovės specializacija – elektroninės komercijos projektų ir elektroninių parduotuvių priegloba. Pasak įkūrėjo ir vadovo Marino Heidemano, Lietuvoje šiame rinkos segmente jis įžvelgia didelį potencialą: „Lietuva nėra man nepažįstama šalis, atvykstu čia jau ketverius metus ir per tą laiką spėjau gerai susipažinti su Lietuvos prieglobos rinka bei jos žaidėjais. Atlikome rinkos studiją, kurioje ištyrėme paslaugų elektroninės komercijos projektams teikimo galimybes. Rezultatai patvirtina mano spėjimus – šioje verslo nišoje yra vis dar daug galimybių. Pavyzdžiui, Lietuvoje veikia vos keletas prieglobos paslaugų teikėjų, gerai išmanančių „Magento“ prieglobos subtilybes – „DigiState“ būtent ir specializuojasi šioje srityje.“

Marinas Heidemanas Lietuvos rinką tyrinėja jau kurį laiką ir čia spėjo užmegzti gana platų verslo kontaktų tinklą: „Per šiuos metus, kai atvykdavau į Lietuvą, užmezgiau įdomių ir naudingų verslo pažinčių – Lietuvoje yra daug aukšto lygio kompanijų, su kuriomis bendradarbiaudami galime pasiūlyti paslaugas, nė kiek savo kokybe nenusileidžiančias paslaugoms, kurias teikiame Nyderlanduose ir visoje Europoje.“

Pasiruošimas veiklos pradžiai Lietuvoje jau įsibėgėjęs – įsikurta biure Vilniuje, „DigiState“ interneto svetainė buvo išversta į lietuvių kalbą. Rinkodaros ir viešųjų ryšių veikla koordinuojama iš Lietuvos, duomenų talpinimo paslaugos taip pat bus siūlomos lietuviškame duomenų centre. Kad galėtų užtikrinti sklandžią plėtrą, „DigiState“ sudarė sutartį su Lietuvos duomenų centru, tačiau serverių priežiūrą atliks „DigiState“ Nyderlandų komanda.

Norėdami prisistatyti Lietuvos rinkai, „DigiState“ rudeniop planuoja surengti atidarymo renginį. „Organizuodami šį renginį norime supažindinti Lietuvos rinką su mūsų filosofija ir teikiamomis paslaugomis. Planuojame kviesti potencialius klientus, kuriems norime įrodyti, jog esame verti pasitikėjimo ir orientuojamės į itin aukštos kokybės prieglobos paslaugų el. komercijos projektams teikimą“, – kalbėjo „DigiState“ vadovas Marinas Heidemanas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!