Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/68527/revolut-pradejo-veikla-australijoje/spausdinti/

„Revolut“ pradėjo veiklą Australijoje

Publikuota: 2019-06-15 10:30
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Londono finansinių technologijų startuolis „Revolut Ltd“, Europoje jau turintis daugiau kaip 5 mln. klientų, oficialiai startavo Australijoje. Iki oficialaus paslaugos starto, iš anksto užsiregistravusių klientų sąrašas jau siekė 20 000. Programėlės funkcijos Australijoje bus diegiamos palaipsniui, kol atitiks visas, veikiančias Europoje.

„Revolut Ltd“ veiklą pradės kasdien registruodami dalį laukiančiųjų sąraše esančių klientų. Veiklai įsibėgėjus, nauji klientai bus registruojami realiu laiku – taip, kaip tai daroma ir Europoje.

„Tai yra pirma šalis už ES ribų, kurioje pradėjome veiklą. Kadangi šiuo metu mums svarbiausia vykdyti atsakingą plėtrą, siūlomų paslaugų paketą pildysime palaipsniui. Australijoje startuojame kaip valiutų keitimo rinkos bei finansų valdymo inovatorius, o ateityje pasiūlysime ir tokias Europoje pažįstamas paslaugas, kaip sąskaitos verslui, momentinė prieiga prie kriptovaliutų, nemokama investavimo į akcijas platforma bei „Metal“ kortelės“, – teigia Will Mahon–Heap, „Revolut Ltd“ Azijos ir Ramiojo vandenyno (APAC) regiono plėtros vadovas.

„Revolut Ltd“ startas Australijoje žymi ypač reikšmingą momentą tarptautinių pervedimų istorijoje. Nuo dabar visi „Revolut Ltd“ klientai Europoje ir Australijoje pinigus tarpusavyje galės siųsti ir gauti akimirksniu ir nemokamai.

„Pinigų pervedimai tarp Europos ir Australijos tradiciškai būdavo ypač brangūs ir trukdavo gana ilgai. Tai, kad nuo šiol mūsų klientai tarp skirtingų žemynų pinigus gali pervesti nemokamai ir per sekundę, yra milžiniškas žingsnis griaunant pasaulyje egzistuojančius finansinius barjerus bei taupant žmonių pinigus“, – pridūrė W. Mahon–Heap.

„Revolut Ltd“ būstinė Australijoje įsikūrė Melburne, kuris Australijoje yra svarbus fintech ir inovacijų centras. Kituose miestuose, tokiuose, kaip Sidnėjus ar Pertas, įmonė ketina suburti mažesnes vietines komandas.

„Globalios finansų platformos kūrimas visuomet buvo mūsų misija, tad startas Australijoje yra ypač svarbus žingsnis šio tikslo link. Praėjus vos ketveriems metams nuo įmonės įkūrimo Europoje, mūsų kuriamu produktu jau naudojasi per 5 mln. klientų, todėl Australijoje tikimės ne mažesnio susidomėjimo“, – teigia „Revolut Ltd“ įkūrėjas ir vadovas Nikas Storonskis.

Lietuvoje antrąjį metų pusmetį veiklą pradėsiančio banko „Revolut Bank“ vadovas Virgilijus Mirkės sveikina kolegas su naujo etapo „Revolut“ grupės plėtros istorijoje pradžia. „Šis motininės įmonės žingsnis neturės tiesioginės įtakos mūsų steigiamo „Revolut Bank“ veiklai, t. y., motininės įmonės klientų Australijoje lietuviška įmonė neaptarnaus. Tačiau tai yra išties labai svarbi diena visai „Revolut“ grupei. O klientams Lietuvoje tai suteikia naujas galimybes pervesti pinigus į Australiją akimirksniu ir nemokamai“, – tikina V. Mirkės.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!