Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/68394/startuoliai-kvieciami-sujungti-jegas-su-kaspersky-lab-kad-padidintu-kibernetinio-saugumo-galimybes/spausdinti/

Startuoliai kviečiami sujungti jėgas su „Kaspersky Lab“, kad padidintų kibernetinio saugumo galimybes

Publikuota: 2019-06-05 18:03
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Kaspersky Lab“ pradėjo naują iniciatyvą – „Kaspersky Open Innovations” programą, kuria siekiama skatinti bendradarbiavimą su inovatyviomis ir naujomis įmonėmis. Taip norima pagreitinti plėtrą ir kartu kurti naujas verslo galimybes. Besiplečiantis verslas iš viso pasaulio, kuris dirba su pažangiais projektais kibernetinio saugumo srityje, turės prieigą prie bendrovės partnerių ekosistemos, didžiulę pasaulinę klientų bazę bei pramonės lyderės patarimus ir patirtį.

Dalyvaudami šioje programoje startuoliai galės išplėsti savo potencialių klientų bazę, nes prisijungs prie pasauliniu mastu pripažinto kibernetinio saugumo prekės ženklo. „Kaspersky Lab“ taip pat turės naudos iš bendradarbiavimo, nes papildys savo portfelį naujoviškais produktais ir technologijomis, o tai leis jų klientams pateikti greitesnius ir geresnius kibernetinio saugumo sprendimus.

Kandidatai, norintys prisijungti prie šios programos, kviečiami dalyvauti „Kaspersky Lab“ ir „BIBA Venture Partners“ iššūkyje. Šis iššūkis yra skirtas toms kompanijoms, kurios dirba su pažangiais kibernetinio saugumo projektais tokiose srityse kaip: transportavimas, pramoninis daiktų internetas (angl. IIoT), kova su sukčiavimu ir blokų grandinės.

Iššūkyje dalyvaujantys startuoliai turės parodyti, kaip jų produktai ar technologijos sprendžia konkrečias kibernetinio saugumo problemas. Taip pat atrankos metu ekspertai įvertins startuolių pasirengimą sparčiai plėtoti verslą bei susidomėjimą bendradarbiauti su „Kaspersky Lab“ bendrove.

Geriausi projektai bus atrinkti techninei integracijai su „Kaspersky Lab“ produktais ir taps visame pasaulyje reklamuojamo įmonės portfelio dalimi. Startuoliai taip pat gaus techninį ir verslo konsultavimą bei turės prieigą prie „Kaspersky Lab“ partnerių (įskaitant platintojus ir perpardavėjus), klientų ir ateities perspektyvų. Be to, jie galės bendradarbiauti su MTP biuru ir plėtoti savo veiklą visuose pasaulio regionuose, kuriuose veikia įmonė.

„Džiaugiamės galėdami pakviesti novatoriškas įmones dalyvauti mūsų iššūkyje. Tai didžiulė galimybė augančioms įmonėms plėtoti savo projektus ir užkariauti pasaulinę rinką. Kaip tarptautinis kibernetinio saugumo pardavėjas, esame suinteresuoti kurti pažangius sprendimus, kurie patenkintų įvairių pramonės šakų poreikius. Integruodami geriausius sprendimus kartu su mūsų technologijomis, mes siekiame sujungti ir maksimaliai išplėtoti kibernetinio saugumo strategijas. „Kaspersky Lab“ skautai patvirtina, puoselėja ir tobulina pažangiausias bei labiausiai plėtotinas technologijas, kurios padės mūsų klientų skaitmeninei ateičiai“, – sakė Vitaly Mzokov, „Kaspersky Lab“ patikros vadovas.

„Kibernetinis saugumas yra didžiausias galvos skausmas daugumai įmonių. Kritinės infrastruktūros, transportavimas, bendra pramonė, ir besiplėtojanti kripto ekonomika – visą tai gali būti paveikta kibernetinių grėsmių. „Kaspersky Lab“ tai žino ir yra itin pažengę perspektyviausių sprendimų priėmime. Labai didžiuojamės galėdami tapti jų partneriais ir remti geriausius startuolius, patvirtinant jų produktus bei kuriant geriausius kibernetinio saugumo sprendimus kovai su pasaulinėmis grėsmėmis“, – pridūrė Alberto Ratt, „BIBA Venture Partners“ vadovaujantis partneris.

Startuolių iššūkis pasibaigs kartu su „Demo diena“ 2019 m. rugsėjo 19 d. Milane, Italijoje. Renginio metu atrinkti verslininkai pristatys savo projektus, kuriuos peržiūrės „Kaspersky Lab“ ekspertų vertinimo komisija. Šiuo metu paraiškos yra atviros steigiamoms įmonėms ir vėlyvojo etapo stratuoliams, kurie jau turi juridinį asmenį, produktą ar prototipą bei keletą užbaigtų ar tebevykstančių sandorių.

Galutinė paraiškų teikimo data – 2019 m. liepos 28 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!