Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/68230/tsmc-ir-toliau-zada-gaminti-lustus-huawei/spausdinti/

TSMC ir toliau žada gaminti lustus „Huawei“

Publikuota: 2019-05-27 10:24
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Vis daugiau kompanijų nusisuka nuo „Huawei“ nenorėdami problemų su JAV valdžia, bet TSMC žada ir toliau bendradarbiauti su kinais. Dabar „Huawei“ TSMC fabrikuose gamina savo sisteminius lustus ir modemus ir tai bus daroma toliau.

TSMC ir toliau žada gaminti lustus „Huawei“

Tiesa, ARM sustabdžius bendradarbiavimą su „Huawei“ kyla daug klausimų dėl kompanijos ateities. Teigiama, kad esami ir ruošiami lustai nėra paveikti ir juos bus galima gaminti toliau, bet tolimesnė ateitis yra miglota. „Huawei“ sisteminiai lustai ir modemai turi vienokį ar kitokį ARM dizainą, tad jų kompanija nebegalės gaminti, jei nepasikeis esama situacija.

Sausį „Huawei“ atskleidė savo 5G modemą, kurio kodinis pavadinimas yra „Tiangan“. Dabar visiškai neaiški šio „Huawei“ verslo padėtis. Jau dabar kai kurie ryšio tiekėjai montuoja „Huawei“ 5G modemus, bet jie savyje turi ARM dizainą. Gali būti ir taip, kad „Huawei“ nebegalės pardavinėti savo 5G modemo dėl pažeidžiamų patentų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!