Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/68176/fima-grynina-savo-veikla-parduotas-didmenines-prekybos-verslas/spausdinti/

FIMA grynina savo veiklą – parduotas didmeninės prekybos verslas

Publikuota: 2019-05-22 13:59
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

FIMA įmonių grupė, tęsdama savo veiklos optimizavimą ir orientuodamasi į esminę savo veiklos sritį – kompleksinius išmaniosios infrastruktūros projektus, sudarė sandorį su bendrove AREVITA dėl prekybos ir platinimo centro – didmeninės prekybos verslo – pardavimo.

„Stipriname koncentraciją į pagrindinę mūsų veiklą – viešosios ir privačios infrastruktūros modernizavimo projektus, kur turime solidžią patirtį, aukštas kompetencijas ir esame vertinami savo srities profesionalai“, – komentuoja FIMA generalinis direktorius Vytautas Zinkevičius. Anot jo, didmeninės prekybos elektroninių sistemų komponentais veiklos pardavimas yra vienas iš sprendimų stiprinant bei optimizuojant visos FIMA įmonių grupės veiklą Baltijos jūros šalių regione.

„Per daugiau nei 25-erius darbo metus FIMA išvystė darbo su technologijų įrangos tiekėjais procesus, sukaupė gilų šios rinkos išmanymą bei užsitikrino klientų lojalumą. „Arevitos“ bendrovėms linkiu kuo didžiausios sėkmės toliau vystant šį verslą“, – teigė V. Zinkevičius.

„Džiaugiamės įvykusiu sandoriu, kuris leis sustiprinti pozicijas rinkoje bei išplėsti tiek esamą klientų ratą, tiek prekių asortimentą. FIMA sukaupta patirtis ir įdirbis mums tiko dėl galimybės sukurti sinergiją didmeninės prekybos versle, todėl tikime, kad tai leis toliau išlaikyti nuoseklų rezultatų augimą“, – komentuoja AREVITA įmonės direktorius Karolis Samušis.

K. Samušio teigimu, AREVITA įmonių grupė valdo diversifikuotus verslus, kurie apima skirtingas veiklas: gamybos, prekybos, distribucijos ir paslaugų, todėl kiekvienam iš jų ieškoma konsolidacijos galimybių.

„Vykdant derybas dėl didmeninės veiklos pardavimo, buvo siekiama, kad bendrovėje FIMA „užauginta” didmeninės prekybos sritis būtų tęstinė ir jos darbuotojai galėtų toliau tęsti savo darbą, todėl viena iš sandorio sąlygų buvo darbo tęstinumo užtikrinimas šioje srityje dirbantiems FIMA žmonėms“, – komentavo FIMA vadovas V. Zinkevičius.

Sandoris buvo pasirašytas praėjusią savaitę, jo vertė šalių susitarimu neatskleidžiama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!