Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/67979/vilniaus-prekybos-pramones-ir-amatu-rumuose-ekspertu-komandos-nemokamos-konsultacijos/spausdinti/

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmuose – ekspertų komandos nemokamos konsultacijos

Publikuota: 2019-05-06 15:25
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai informuoja, kad esami ir būsimi bendruomenės nariai jau gali naudotis nemokamomis Rūmų ekspertų konsultacijomis. Suburta ir vis auganti verslo ir mokslo bendruomenės ekspertų komanda nemokamai teikia konsultacijas teisės, verslo valdymo, mokesčių, IT saugos, rizikų draudimo ir kitais klausimais.

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmuose – ekspertų komandos nemokamos konsultacijos
Asociatyvi nuotr.

Praėjusių metų pabaigoje Rūmuose startavęs Verslo kompetencijų ir paslaugų centro projektas pritraukė žinomų Lietuvoje savo sričių ekspertų, kurie noriai dalinsis patirtimi tiek su jaunomis įmonėmis, tiek ir su kitomis kompanijomis, kurioms reikalingas profesionalų patarimas.

„Rūmų verslo ir mokslo bendruomenė nėra vien atskirų verslo subjektų interesus atstovaujanti organizacija. Beveik šimtmetį skaičiuojanti Rūmų bendruomenė, jungianti skirtingo dydžio, skirtingų sektorių įmones, mokymo įstaigas, ekspertus, pasiekė tą brandumo lygį, kai gali savo žiniomis, ekspertiniais patarimais dalintis su jaunu verslu, padedant jam augti“, – pažymi Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų gen. direktorius dr. Almantas Danilevičius.

Nemokamas ekspertines konsultacijas Rūmuose jau teikia advokatų kontoros „Miškinis ir partneriai“, „Avocad“, finansavimo klausimais patarinėja „Credital verslui“ atstovai, verslo valdymo tema konsultuoja kompanijos „Alchemy“ ekspertės, mokesčių klausimais – AB „Inova experts“ vadovė, partnerė Kristina L. Aleknienė, IT saugos tema pataria kompanijos „NOD BALTIC“ ESET IT inžinierius Ramūnas Liubertas, o UADBB „Draudimo brokerių aljansas“ Generalinis direktorius Jonas Plačiakis patars kaip valdyti neatsiskaitymų riziką.

„Rūmų Verslo kompetencijų ir paslaugų centras esamiems ir būsimiems bendruomenės nariams siūlo platų paslaugų spektrą. Atstovavimas, informacijos apie rūmų narį teikimas užsienio įmonėms, verslo partnerių paieška, konsultacijos teisės, mokesčių, ES finansavimo pritaikymo ir eksporto plėtros bei kitais klausimais – tik maža dalis paslaugų, kurias gauna Rūmų nariai“, – sako dr. A. Danilevičius, akcentuodamas, kad ekspertų komanda nuolat auga ir pildosi naujais savo sričių profesionalais, galinčiais padėti verslo įmonėms.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!