Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/67065/present-connection-pradejo-bendradarbiavima-su-zinoma-nyderlandu-telekomunikaciju-bendrove-simpel-nl/spausdinti/

„Present Connection“ pradėjo bendradarbiavimą su žinoma Nyderlandų telekomunikacijų bendrove „Simpel.nl“

Publikuota: 2019-02-21 15:06
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Present Connection“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su žinoma Nyderlandų telekomunikacijos bendrove „Simpel.nl“. Nuo šiol IT įmonė telekomunikacijos bendrovei teiks programinės įrangos kūrimo paslaugas.

Nyderlandų kapitalo bendrovė „Present Connection“ buvo įkurta 2012 m. Ji turi biurus Nyderlanduose, Vokietijoje ir Lietuvoje. Įmonės programinės įrangos kūrimo specialistų komanda pradėjo dirbti su „Simpel.nl“ užsakymų srauto ir klientų savitarnos portalo optimizavimu. Taip pat bus gerinamas paslaugų vartotojams tiekimas. Tai padidins „Simpel.nl“ komercinį našumą ir sumažins darbo krūvį klientų aptarnavimo specialistams.

Pasak „Present Connection“ vadovo Domanto Jovaišo, naujoji partnerystė atvers naujas galimybes abiems įmonėms. „Present Connection“, turėdama daugiau nei 6 metų patirtį, galės turimas žinias pritaikyti naujame projekte, o telekomunikacijų bendrovei partnerystė leis pasiūlyti papildomas vertes savo klientams.

„Simpel.nl“ generalinis direktorius Jasper de Rooij paminėjo, kad bendradarbiavimas su „Present Connection“ išaugins „Simpel.nl“ lankstumą Nyderlandų rinkoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!