Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/67036/lietuva-pritraukia-pasaulines-milzines-680-darbo-vietu-sukurusi-imone-tapo-top-darbdave/spausdinti/

Lietuva pritraukia pasaulines milžines: 680 darbo vietų sukūrusi įmonė tapo Top darbdave

Publikuota: 2019-02-19 16:30
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Lietuvoje jau sukūrusi 680 darbo vietų, lyderiaujanti bendrovė „Cognizant“ ((NASDAQ-100: CTSH, „Fortune 500“ pelniusi 195 vietą) pripažinta vienu geriausių darbdavių ir gavo „Tоp Employer 2019” sertifikatą. „Cognizant” padalinys Lietuvoje teikia verslo procesų optimizavimo paslaugas, o taip pat yra įsteigęs IT paslaugų centrą, dirbantį bankinių operacijų, pensijų administravimo, draudimo ir kituose sektoriuose.

Lietuva pritraukia pasaulines milžines: 680 darbo vietų sukūrusi įmonė tapo Top darbdave

Geriausio darbdavio sertifikatas išduodamas išanalizavus ir įvertinus bendrovės veiklą talentų valdymo ir pritraukimo, darbo jėgos planavimo, naujų darbuotojų įtraukimo, mokymosi ir tobulėjimo, rezultatų valdymo, lyderystės skatinimo, karjeros galimybių, kompensavimo ir naudų, vidinės įmonės kultūros srityse. Tyrimui skirtą klausimyną sudarė 100 klausimų, susijusių su darbuotojų veikla.

„Esame pasaulinės įmonės dalis, ir „Top Employer“ sertifikatas yra svarbus įrodymas, kad mūsų padalinyje Lietuvoje yra sukurta palanki ir augti skatinanti darbo aplinka. Tikime mokymosi visą gyvenimą principu, todėl nuo pat pirmos darbo dienos investuojame į savo darbuotojus, suteikiame jiems galimybes siekti karjeros ir įgyti naujų kompetencijų“, – sakė „Cognizant“ personalo vadovė Edita Znutienė.

„Bandant pritraukti daugiau tarptautinių žaidėjų į Lietuvą, labiau nei bet kas kitas praverčia realūs sėkmės atvejai, parodantys, kad mūsų šalis turi tinkamas sąlygas klestinčiam ir augančiam verslui. „Cognizant“ paslaugų centras Vilniuje yra vienas iš tokių sėkmės atvejų, apie kurį galime drąsiai pasakoti žengti į Lietuvą svarstančioms įmonėms, – teigia „Investuok Lietuvoje“ paslaugų sektoriaus ekspertas Laisvis Makulis. – Neabejotinai „Top Employer 2019” sertifikatas padės „Cognizant“ bendrovei dar efektyviau pritraukti ir išlaikyti geriausius šalies talentus, o įmonės darbuotojams taps oficialiu patvirtinimu, kad jie gali didžiuotis dirbdami vienoje geriausių įmonių šalyje.“

„Cognizant“ grupė yra įkūrusi 220 biurų visame pasaulyje, kuriuose dirba 274 tūkst. darbuotojų. Šiuo metu bendrovėje Lietuvoje dirba apie 680 darbuotojų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!