Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/67004/paversk-idejas-produktais-ar-paslaugomis-su-inostartas/spausdinti/

Paversk idėjas produktais ar paslaugomis su „Inostartas“

Publikuota: 2019-02-16 09:06
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Eurodesk Lietuva

Norint įgyvendinti inovatyvią idėją – vien tik ekspertų patarimų neužtenka. Atsiranda poreikis ieškoti papildomų finansavimo šaltinių, todėl startuoliai turi būti atviri įvairioms galimybėms. Jiems gali padėti ne tik šeima, draugai, verslo angelai, privatūs investuotojai ar bankai, bet ir valstybė. Tad jaunam verslui Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA) siūlo ES investicijų priemonę „InoStartas“.

Paversk idėjas produktais ar paslaugomis su „Inostartas“

Priemonė „Inostartas“ suteikia galimybę kurti rinkai aktualius produktus. Pagal šią priemonę galima įgyvendinti projektus, kurių vertė iki 49 000 Eur. Pradedant projekto veiklas, galima gauti 30 proc. avansą. Tad inovacijoms kurti – „žalia“ šviesa!

Galima gauti finansavimą įvairioms išlaidoms: tiek projekto vykdymo išlaidų paslaugoms, autoriniams darbams, tiek prekėms ir medžiagoms, kurios nėra ilgalaikis turtas, taip pat projekto personalo darbo užmokesčiui bei mokslininko ar tyrėjo įdarbinimui. Dalyvauti gali visos labai mažos, mažos, vidutinės įmonės ir verslininkai.

Teikti paraiškas galima iki 2020 m. rugsėjo 30 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!