Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/66856/gefco-pristato-inovatyvu-kroviniu-kontroles-centra/spausdinti/

GEFCO pristato inovatyvų krovinių kontrolės centrą

Publikuota: 2019-02-04 18:08
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

GEFCO, pasaulinė kompleksinių pramonės tiekimo grandinės paslaugų teikėja ir Europoje pirmaujanti pagamintų automobilių logistikos įmonė, Amsterdame atidarė kontrolės centrą, teiksiantį pasaulinius laikui jautrių krovinių sprendimus ekspedijavimo verslui.

Centras teiks aukščiausio lygio paslaugas ištisą parą visomis savaitės dienomis GEFCO klientams, užtikrindamas pagalbą savo dedikuotoms laikui jautrių krovinių tinklo komandoms šalyse kartu su priskirtais partnerių atstovais visame pasaulyje.

GEFCO įsteigtas Krovinių ekspedijavimo padalinys valdo pasaulinį laikui jautrių krovinių operatorių tinklą ir dirba su klientais vietiniu lygiu, kad galėtų užtikrinti tiek planuotų, tiek neplanuotų skubių krovinių siuntimą. Tęstinė GEFCO „neriboto artumo“ kultūra – partnerystės su klientais kūrimas ir integruotų sprendimų teikimas – yra krovinių kontrolės centro laikui jautrių sprendimų pagrindas, kuriant tikrą papildomą vertę klientų verslui.

GEFCO laikui jautrių sprendimų paslaugos yra skirtos nedelsiant reaguoti į neatidėliotinus klientų krovinių poreikius, teikiant visapusiškus laikui jautrius oro transporto sprendimus visame pasaulyje ir galimybę stebėti juos viso proceso metu.

Kontrolės centras, pasitelkdamas savo inovatyvią pasaulinę IT sistemą, stebės visame pasaulyje pateiktus skubių krovinių užsakymus, užtikrindamas, kad tinklas ir toliau atitiks aukštus klientų veiklos rodiklius. Tai padės vietinėms GEFCO laikui jautrių krovinių operacijų komandoms geriau valdyti pasaulines siuntas, kad paslaugos būtų teikiamos dar proaktyviau ir greičiau.

Kontrolės centras taip pat veiks kaip vienintelis kontaktinis taškas pasaulio klientams, teiksiantis naujausią realaus laiko stebėjimo informaciją apie skubius krovinius, sujungiant GEFCO pasaulinę aprėptį ir vietinę patirtį.

GEFCO kontrolės centro atidarymas įvyko po neseniai pristatyto inovatyvaus balsu aktyvuojamo skubių krovinių sekimo ir stebėjimo sprendimo „Tracy“. Jis buvo sukurtas krovinių ekspedijavimo klientams, kuriems reikalingas naujos kartos realaus laiko stebėjimas aukšto prioriteto siuntoms, kai greitis ir efektyvumas yra itin svarbūs.

GEFCO taip pat pristatė „Inovacijų fabriką“, kurio tikslas – identifikuoti inovatyvius darbuotojų projektus ir suteikti reikiamus išteklius jų plėtrai bei skatinti naujas idėjas ir kūrybiškumą versle.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!