Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/66256/zaidimu-kurejai-is-steam-pereina-i-epic-games-zaidimu-parduotuve/spausdinti/

Žaidimų kūrėjai iš „Steam“ pereina į „Epic Games“ žaidimų parduotuvę

Publikuota: 2018-12-12 11:05
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Visai neseniai „Epic Games“ pranešė, apie savo žaidimų parduotuvę. Tai galėtų būti dar viena eilinė skaitmeninė parduotuvė, bet „Epic Games“ žaidimų kūrėjams siūlo daug geresni pelno pasidalinimą nei „Steam“ platforma. „Epic Games“ nuo parduoto žaidimo sau pasiims 12 % ir 88 % paliks kūrėjams. Palyginimui, „Steam“ nuo parduoto žaidimo tenka 30 % sumos, o kūrėjams lieka 70 %.

12/88 % pajamų pasiskirstymas žaidimo kūrėjams yra daug geresnis ir jau dabar kai kurie iš jų atideda žaidimų išleidimą „Steam“ ir kraustosi į „Epic Games“ žaidimų parduotuvę. Kelios iš tokių kompanijų yra „Rebel Galaxy Outlaw“ ir „Genesis Alpha One“. „Double Damage“ yra „Rebel Galaxy“ žaidimo kūrėjai ir jį siūlys tik „Epic Games“ parduotuvėje.

Per ateinančius mėnesius tikrai išgirsime naujienų apie žaidimų parduotuvių karus. Žaidimus kuriančios kompanijos mano, kad 12/88 % pajamų paskirstymas turi tapti nauja norma. Jei nemažas kiekis žaidimų kūrėjų pradės bėgti iš „Steam“, jiems tikrai teks peržiūrėti savo politiką.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!