Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/65872/samsung-galimai-ruosia-nauja-ismaniuju-telefonu-serija/spausdinti/

„Samsung“ galimai ruošia naują išmaniųjų telefonų seriją

Publikuota: 2018-11-13 12:31
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

2018 metams artėjant link pabaigos – daugėja įvairiausių gandų apie „Samsung“ išmaniuosius telefonus ir specifines jų grupes. Neseniai pasirodė pranešimų, jog Pietų Korėjos milžinė ruošia pristatyti naują „Galaxy M“ serijos liniją, kuriai būtų priskirti pigesni vidutinės klasės įrenginiai.

Pranešama, jog naujoji „Samsung“ išmaniųjų telefonų serija gali pakeisti anksčiau gyvavusias „Galaxy C“ ir „Galaxy J“ linijas. Internete jau pasirodė informacijos apie du pirmuosius „Galaxy M“ telefonus. Vienas jų būtų žinomas kaip „Samsung Galaxy M20“, o jo modelio numeris – „SM-M205F“, o antrasis – „Galaxy M30“ bei jo modelio numeris būtų „SM-M305F“.

Nors kol kas nėra žinoma daug informacijos apie naujuosius „Samsung“ telefonus, tačiau kai kurie šaltiniai teigia, jog „Galaxy M20“ įrenginys gali turėti dvi atminties opcijas – 32 GB ir 64 GB. Panaši informacija žinoma ir apie „Samsung Galaxy M30“, kuris turėtų pasižymėti 64 GB arba 128 GB vidinėmis talpyklomis. Tikėtina, jog abu šie įrenginiai turėtų dviejų SIM kortelių palaikymo galimybę, kas yra būdinga nebrangiems vidutinės klasės „Samsung“ telefonams.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!