Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/65863/ekrano-ispjovos-gali-pasiekti-ir-samsung-telefonus/spausdinti/

Ekrano išpjovos gali pasiekti ir „Samsung“ telefonus

Publikuota: 2018-11-13 09:09
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Dauguma išmaniųjų telefonų gamintojų šiemet pasirinko savo įrenginiuose panaudoti ekrano išpjovas, tačiau tik ne Pietų Korėjos milžinė „Samsung“. Tačiau panašu, jog ir ši kompanija ketina atnaujinti savo linijos dizainą ir panaudoti tokį dizaino sprendimą.

„Samsung“ surengtoje spaudos konferencijoje buvo pristatyti keturi išmaniųjų telefonų dizaino sprendimai. Kaip galima matyti iš nuotraukų, pirmasis jų turėtų U formos išpjovą, antrasis – V raidės formos iškirpimą. Kiek įdomiau atrodo trečiasis sprendimas, kuris pavadintas „Infinity-O“. Šis sprendimas turėtų ekrano išpjovą kairiajame ekrano kampe ir tikėtina, jog jame būtų įmontuota priekinė kamera.

Ekrano išpjovos gali pasiekti ir „Samsung“ telefonus

Įdomu ir tai, jog ketvirtasis telefono dizaino variantas neturi jokios išpjovos ir yra pavadintas „New Infinity“ vardu. Kuo turėtų išsiskirti šis sprendimas nėra tiksliai žinoma, tačiau akivaizdu, kad jis tikrai neturėtų jokios išpjovos. Tikėtina, jog kitąmet pasirodantis „Samsung Galaxy S10“ išmanusis telefonas pasižymės vienu iš šių sprendimu ir greičiausiai tai bus vienas iš pirmų dviejų variantų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!