Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/65862/oneplus-6t-pardavimai-jav-rinkoje-isaugo-86-proc/spausdinti/

„OnePlus 6T“ pardavimai JAV rinkoje išaugo 86 proc.

Publikuota: 2018-11-12 08:03
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Nors Kinijos kompanijos „OnePlus“ išmanieji telefonai JAV rinkoje pardavinėjami jau pakankamai seniai, tačiau dar niekada šio gamintojo įrenginių nepardavinėjo joks mobiliojo ryšio operatorius. Visai neseniai pristatytas „OnePlus 6T“ pirmąsyk šio gamintojo istorijoje yra parduodamas „T-Mobile“ operatoriaus salonuose, o tai lemia ir gerokai išaugusius pardavimus.

„OnePlus 6T“ pardavimai JAV rinkoje išaugo 86 proc.

Pranešama, jog naujasis „OnePlus 6T“ parduodamas žymiai sparčiau nei jo pirmtakas ir pirmosiomis dienomis buvo parduota net 86 proc. daugiau „6T“ įrenginių, lyginant su metų pradžioje išleistu „OnePlus 6“ įrenginiu. Be abejonės, daugiausiai prie tokių rezultatų prisideda pardavimai „T-Mobile“ tinklo naudotojams, nes jie gali pasirinkti naująjį „OnePlus“ flagmaną kartu su savo mobiliojo ryšio prenumerata.

Naujasis „OnePlus 6T“ pasižymi 6,41 colio įstrižainės AMOLED ekranu su 19,5:9 ekrano kraštinių santykiu ir Full HD+ raiška. Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 845“ procesoriumi bei turi dvi atminčių opcijas. Standartinis modelis pasižymi 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės, o tiems, kurie norės daugiau atminties bus galima įsigyti variantą su 8 GB RAM bei 256 GB vidinės atminties.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!