Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/65292/vilniuje-atidarytas-30-asis-pasaulyje-jura-centras-i-kuri-investuota-300-tukst-euru/spausdinti/

Vilniuje atidarytas 30-asis pasaulyje „Jura“ centras, į kurį investuota 300 tūkst. eurų

Publikuota: 2018-09-27 19:45
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Vilniuje atidarytas Šveicarijos automatinių kavos aparatų gamintojo „Jura“ centras, kuriame bus užtikrintos aukščiausio lygio klientų bei techninio aptarnavimo paslaugos. Tai – 30-asis toks centras pasaulyje, įrengtas ir veikiantis pagal vieningą „Jura“ koncepciją. Estijos kapitalo bendrovė OU „Rickman Trade“, turinti išimtines „Jura“ prekės ženklo distribucijos teises Baltijos šalyse ir Baltarusijoje, bendradarbiaudama su Šveicarijos įmone „Jura Elektroapparate AG“, į šį modernų centrą investavo daugiau kaip 300 tūkst. eurų.

Vilniuje atidarytas 30-asis pasaulyje „Jura“ centras, į kurį investuota 300 tūkst. eurų

500 kv. metrų bendro ploto „Jura“ centre įkurtas moderniausias techninio aptarnavimo centras, kurio plotas siekia 180 kv. metrų. Erdvioje kavos aparatų ekspozicijos salėje galima apžiūrėti ir išbandyti visus „Jura“ kavos aparatus. Čia taip pat įsikūrė „Jura“ atstovybės biuras, įrengtos ir mokymams skirtos patalpos.

Pirmasis toks pagal vieningą skaidrumo ir atvirumo principais paremtą koncepciją sukurtas „Jura“ centras buvo atidarytas 2003 m. Šveicarijoje, Nyderbuchzitene.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!