Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/65285/gaves-300-000-euru-investicija-lietuviu-tasker-plesis-uzsienio-rinkose/spausdinti/

Gavęs 300 000 eurų investiciją, lietuvių „Tasker“ plėsis užsienio rinkose

Publikuota: 2018-09-27 15:50
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Rizikos kapitalo fondas „Open Circle Capital“ kartu su technologijų bendrove „iTo“ lygiomis dalimis investuoja 300 000 Eur į verslo procesų valdymo įrankį „Tasker“. Gauta investicija bus skirta verslo plėtrai užsienio rinkose ir produkto tobulinimui.

„Tasker“ padeda įvairaus dydžių kompanijoms, kurių darbuotojai reikšmingą laiko dalį praleidžia už biuro ribų, skaitmenizuoti ir optimizuoti verslo procesus. Šis kiekvienai industrijai pritaikomas įrankis suteikia galimybę efektyviai deleguoti ir sėkmingai vykdyti užduotis bei kontroliuoti darbo procesą nuo pradžios iki pabaigos. Tai verslui padeda didinti pelną ir auginti klientų pasitenkinimą. „Tasker“ įrankis buvo sukurtas, bendradarbiaujant technologijų bendrovių „Tele2 Lietuva“ ir „iTo“ specialistams.

Tarp „Tasker“ klientų yra tokios įmonės, kaip „Sanitex“, „Grinda“, „Grifs AG“ ir kitos. Ši platforma pasižymi ir tuo, kad ji lengvai integruojasi su kitomis verslo valdymo programomis, kaip „Microsoft Dynamics“, „HANNA CRM“, „Rivilė“, „Scoro“ ir kt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!