Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/64748/naujas-skaitmenines-ziniasklaidos-planavimo-rinkos-zaidejas-apg-media/spausdinti/

Naujas skaitmeninės žiniasklaidos planavimo rinkos žaidėjas – APG MEDIA

Publikuota: 2018-08-20 14:31
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Į rinką žengia nauja skaitmeninės žiniasklaidos planavimo ir rinkodaros agentūra APG MEDIA kuriai vadovaus, naują agentūrą ir nusprendęs įkurti Aurimas Paulius Girčys.

Naujas skaitmeninės žiniasklaidos planavimo rinkos žaidėjas – APG MEDIA

Aurimas pastebi, kad dažnai rinkoje vengiama prisiimti atsakomybę už tuos rezultatus, kurie yra svarbiausi klientui: pardavimus ir užklausas. Dažnai teigiama, kad žiniasklaidos planavimo agentūros ir negali atsakyti už nieką daugiau nei reklamos skydelių paspaudimus arba parodymus. Toks atskaitomybės stygius privalo būti pakeistas. Žiniasklaidos planavimo agentūros, bandydamos atsiriboti nuo realių kliento verslo tikslų, tik kelia nepasitikėjimą savo darbu.

APG MEDIA vadovas Aurimas Paulius Girčys
APG MEDIA vadovas Aurimas Paulius Girčys

„Daug metų dirbu skaitmeninės komunikacijos srityje ir matau atskaitomybės partneriui ir klientui spragą. APG MEDIA šią spragą sieks užpildyti teikdama rezultatais pamatuojamus sprendimus“, – teigia APG MEDIA įkūrėjas Aurimas Paulius Girčys.

APG MEDIA tiklas – teikti efektyvumo rodikliais pamatuojamas skaitmeninės žiniasklaidos planavimo paslaugas, nes tik tokie sprendimai leidžia verslui pagrįstai augti. Agentūros stipriosios pusės – paieškos kampanijų valdymas, analitika bei konversijų optimizavimas, taip pat į pardavimus orientuota reklama socialiniuose tinkluose.

Aurimas Paulius Girčys yra sertifikuotas „Google“ treneris, UAB „Digital Academy“ steigėjas ir lektorius, sertifikavęs ir mokęs daugiau nei 500 rinkos profesionalų. Aurimas taip pat dirbo įvairiose žiniasklaidos planavimo arba skaitmeninės rinkodaros agentūrose. Paskutiniu metu buvo atsakingas už UAB „Omnicom Media Group“ verslo plėtrą ir projektų valdymą, vėliau už „Programmatic“ platformos ESKIMI plėtrą į Jungtinius Arabų Emyratus. Aurimas taip pat yra ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto e-komercijos dalyko lektorius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!