Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/64658/also-ir-hewlett-packard-enterprise-pasiraso-nauja-sutarti-del-paslaugu-kai-kuriose-rytu-europos-salyse/spausdinti/

ALSO ir „Hewlett Packard Enterprise“ pasirašo naują sutartį dėl paslaugų kai kuriose Rytų Europos šalyse

Publikuota: 2018-08-09 17:19
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„ALSO Holding AG“ pirmadienį, rugpjūčio 6 d. pranešė, kad nuo 2018 metų lapkričio 1 dienos perims iš „Hewlett Packard Enterprise“ (HPE) pardavimų ir paslaugų verslą Ukrainoje, Baltarusijoje ir Lietuvoje. Šiuo žingsniu ALSO plečiasi į augančias Rytų Europos rinkas ir nuosekliai tęsia įmonės MORE strategiją.

Pagal šią paslaugų sutartį ALSO Ukrainoje, Baltarusijoje ir Lietuvoje įsteigs atskiras bendroves, kurios savarankiškai teiks HPE komercinius pasiūlymus ir pardavinės su jais susijusias paslaugas. Perimdama atsakomybę už pardavimus, pardavimo kanalų valdymą, paslaugas ir rinkodarą, ALSO, puikiai išmanydama regiono specifiką, prisidės prie HPE veiklos šiose šalyse stiprinimo. ALSO bendradarbiaudama su HPE partneriais ir išnaudodama jų regiono išmanymą, ir toliau užtikrins HPE siekiamą ir pageidaujamą klientų patirtį su HPE produktais, paslaugomis ir sprendimais.

Šis naujas bendradarbiavimo modelis neatneš jokių pokyčių ALSO partneriams jų pardavimų kanaluose ir kasdieninėje veikloje bei dabartinėje HPE partnerių ekosistemoje. ALSO ir HPE ir ateityje investuos į inovacijas ir siūlys geriausius produktų ir paslaugų sprendimus „Hybrid IT“, „Intelligent EGDE“ technologijos ir „Pointnext“ paslaugų srityse, taip pat susietose infrastruktūrose, privačiose debesų technologijose, saugumo ir duomenų saugyklų sprendimuose. „Ši sutartis atvers ALSO naujas pardavimo galimybes su mūsų sprendimais, o kaip paslaugų verslo modelis padės abiem organizacijoms sukurti papildomą vertę. Toks komercinių pasiūlymų teikimas ir plėtra į naujus regionus mums reiškia dideles perspektyvas ateityje. Mes įsitikinę, kad tai labai sustiprins mūsų pozicijas Rytų Europoje“, – sakė „ALSO Holding AG“ generalinis direktorius Gustavo Möller-Hergt (SIX:ALSN).

„HPE yra vedančioji įmonė pasaulinėje IT infrastruktūros rinkoje, o partnerystė su ALSO padės mums ir ateityje tiekti platų produktų ir paslaugų asortimentą Ukrainoje, Baltarusijoje ir Lietuvoje. Ši nauja bendradarbiavimo su ALSO iniciatyva sustiprins HPE pozicijas minėtame regione ir suteiks naudos dabartiniams ir būsimiems klientams“, – sakė HPE vykdomasis direktorius Rytų ir Pietų Europai Martin Kubala.

„Dėl ilgamečio, pasitikėjimu pagrįsto bendradarbiavimo mes pasirinkome ALSO savo partneriu šiame regione. Ir ateityje šiame regione drauge siūlysime pirmaujančius HPE IT sprendimus ir paslaugas bei suteiksime dar geresnę pirkimo patirtį klientams ir partneriams“, – sakė HPE vykdomasis direktorius Suomijai ir Pabaltijo šalims Mikko Eerola.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!