Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/64449/fortnite-battle-royale-uzdirbo-pirma-milijarda/spausdinti/

„Fortnite Battle Royale“ uždirbo pirmą milijardą

Publikuota: 2018-07-24 09:33
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„Battle Royele“ žaidimų žanras yra tiesiog pinigų spausdinimo mašina. Iki šio režimo pasiūlymo „Fortnite“ nelabai kam buvo įdomus, priminsime, žaidimas siūlomas nemokamai. Tad natūraliai kyla klausimas iš ko gyvena žaidimo kūrėjai, o gi iš mikrotransakcijų žaidime. Kitaip sakant, žaidėjai perka visokius niekučius ir pagerinimus, kad jų personažas būtų galingesnis.

„Fortnite Battle Royale“ uždirbo pirmą milijardą

„Fortnite Battle Royale“ režimas buvo išleistas praėjusių metų rugsėji ir nuo to laiko EPIC, kuriantys šį žaidimą, gavo daugiau nei 1 mlrd. JAV dolerių pajamų. Vien gegužę buvo gauta 304 mln. pajamų iš mikrotransakcijų žaidime, balandį pajamos buvo 296 mln. Vien šie du mėnesiai yra daugiau kaip pusė visų „Fortnite Battle Royale“ pajamų. Suprantama, kad žaidimas dabar yra pakilime, bet kiek tai tęsis neaišku.

Tikėtina, kad solidžios pajamos bus skirtos naujo žaidimo kūrimui, o jis bus išleistas tada, kai pradės kristi susidomėjimas esamu „Fortnite Battle Royale“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!