Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/64444/siemet-huawei-jau-pardave-virs-100-mln-ismaniuju-telefonu/spausdinti/

Šiemet „Huawei“ jau pardavė virš 100 mln. išmaniųjų telefonų

Publikuota: 2018-07-23 15:13
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Huawei“ šiemet yra išsikėlusi tikslą parduoti 200 mln. vienetų išmaniųjų telefonų ir visai neseniai paskelbė šio siekio tarpinius rezultatus. Skelbiama, jog Kinijos milžinė jau peržengė 100 mln. vienetų ribą ir toliau sėkmingai juda link savo užsibrėžtų tikslų.

Konferencijos metu kompanijos vadovai pasidalino ir papildoma informacija apie „Huawei“ pardavimus. Pavyzdžiui, jeigu šiemet 100 mln. išmaniųjų pavyko parduoti per septynis mėnesius, tai 2015 metais tokiam rezultatui pasiekti prireikė visų metų. Verta paminėti ir tai, jog gamintojas tikisi parduoti 47 mln. daugiau telefonų nei tai pavyko padaryti pernai.

Ir nors dauguma skaičių atrodo aiškūs, tai to nebūtų galima pasakyti apie labiausiai prie jų prisidėjusių išmaniųjų telefonų sąrašą. „Huawei“ nepateikė įrenginių sąrašo, kurie buvo geriausiai perkami. Kaip bebūtų, yra žinoma tai, jog „Huawei P20“ ir „Huawei P20 Pro“ modelių vien praėjusį mėnesį buvo parduota maždaug 6 mln. Puikius rezultatus demonstruoja ir „Huawei P20 Lite“, kuris birželio mėnesį tapo septintu geriausiai parduodamu telefonu rinkoje.

Nemažai įtakos „Huawei“ pardavimams daro ir jų dukterinė įmonė „Honor“. Skelbiama, jog šios kompanijos pardavimai šiemet išaugo net 150 %, o naujojo „Honor 10“ pardavimai tikriausiai viršijo visus lūkesčius. Naujausias gamintojo įrenginys sulaukė 3 mln. pirkėjų per pirmuosius du pardavimų mėnesius.

Ir jeigu prieš keletą metų, kuomet „Huawei“ vadovai paskelbė, jog ketina tapti populiariausiu išmaniųjų telefonų gamintoju pasaulyje, kai kam tai galėjo pasirodyti juokinga, tai kasmet šis tikslas atrodo vis labiau realistiškas. Kompanija kiekvienais metais didina savo pardavimus ir tai daro itin sėkmingai, todėl net neabejojama, jog jų tikslas aplenkti „Samsung“ – vis labiau pasiekiamas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!