Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/64427/dkv-plecia-aptarnavimo-tinkla-italijoje-ir-sveicarijoje/spausdinti/

DKV plečia aptarnavimo tinklą Italijoje ir Šveicarijoje

Publikuota: 2018-07-20 12:50
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Bendrovė „DKV Euro Service“ išplėtė savo aptarnavimo tinklą Italijoje ir Šveicarijoje. Tinklą, kuriame galima atsiskaityti DKV kortelėmis, papildė 200 „Eni“ degalinių Italijoje bei 175 „TamOil“ degalinių Šveicarijoje.

Žengus šį žingsnį, „DKV Euro Service“ tinklas Italijoje išsiplėtė iki 7407, o Šveicarijoje iki 500 degalinių.

„Tai svarbus strateginis mūsų bendrovės žingsnis, stiprinantis mūsų pozicijas Vakarų Europoje. Esu tikras, kad su „Eni“ ir „TamOil“ pasiektų susitarimų naudą greitai pajus ir tie Lietuvos vežėjai, kurių maršrutai driekiasi per šias šalis“, – teigia „DKV Euro Service Baltikum“ vadovas Artūras Michejenko.

„DKV Euro Service“ yra viena iš pirmaujančių mobilumo paslaugų teikėjų logistikos ir krovinių gabenimo sektoriaus bendrovėms. DKV klientams suteikia galimybę be grynųjų pinigų atsiskaityti už kurą ir paslaugas beveik 70 000 aptarnavimo vietų (nepriklausomai nuo prekės ženklo), apmokėti kelių mokesčius, atlikti PVM grąžinimo ar kitas operacijas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!