Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/64271/nvidia-jau-turi-milijona-sekancios-kartos-grafikos-procesoriu/spausdinti/

„nVidia“ jau turi milijoną sekančios kartos grafikos procesorių

Publikuota: 2018-07-11 07:32
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Kriptovaliutos stipriai įtakoja sekančios kartos vaizdo plokščių išleidimą. Jei pirma nebuvo reikalo to daryti, nes esamos kartos vaizdo plokštės buvo perkamos kaip karštos bandelės, tai dabar išleidimas atidedamas dėl kitų priežasčių.

Vaizdo plokščių paklausa iš kriptovaliutų sektoriaus smarkiai krito, dėl to sandėliuose guli labai daug grafikos kortų. „Digitimes“ pasitelkdami savo šaltinius informuoja, kad „nVidia“ partneriai turi bent keletą milijonų neparduotų grafikos procesorių. Tai turėtų lemti apie 20 % kainų kritimą liepą.

„nVidia“ jau turi milijoną sekančios kartos grafikos procesorių

Gera žinia ta, kad pati „nVidia“ jau turi apie milijoną sekančios kartos grafikos procesorių ir tik laukia progos, kada galės juos pardavinėti. Galėtume tikėtis, kad išleidžiant naujas vaizdo plokštes jų pasiūla bus pakankamai normali. Žinoma, tai neįvyks iki tol, kol „nVidia“ partneriai bent kiek neišvalys savo sandėlių nuo dabartinės kartos vaizdo plokščių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!