Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/64257/micron-nebegali-pardavineti-ir-gaminti-atminties-kinijoje/spausdinti/

„Micron“ nebegali pardavinėti ir gaminti atminties Kinijoje

Publikuota: 2018-07-09 16:12
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Teismo procesas prasidėjęs dar šių metų sausį baigėsi, o jo verdiktas labai nepalankus „Micron“. Teismas nurodo, kad „Micron“ nebegalės pardavinėti savo 26 produktų Kinijoje, tarp kurių NAND ir įprasta atmintis. Šis sprendimas tiesiogiai liečia ir „Crucial“, kurie yra „Micron“ šeimos dalis. Tuo pačiu „Micron“ bus uždrausta Kinijoje gaminti bet kokią atmintį, kompanija ten turi ne vieną gamyklą. Tokią žinią iš kart išgirdo rinkos ir „Micron“ akcijos nukrito 8 %. Kinijoje „Micron“ parduoda apie 50 % savo produkcijos.

„Micron“ nebegali pardavinėti ir gaminti atminties Kinijoje

Kaip minėjome, teismo procesas prasidėjo sausį, o „Micron“ yra kaltinami pažaidę Kinijos patentus susijusius su atmintimi ir kitais produktais. „Micron“ dar verčiami ne tik sustabdyti prekybą savo produktais, bet ir sunaikinti esamas atsargas bei sumokėti kompensaciją.

„Micron“ sako, kad kol jie negavo galutinio teismo sprendimo ir prekybos savo produktais nesustabdys. Tikėtina, kad „Micron“ norės apeliuoti dabartinį teismo sprendimą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!