Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/64026/oneplus-6-tapo-sekmingiausiu-irenginiu-kompanijos-istorijoje/spausdinti/

„OnePlus 6“ tapo sėkmingiausiu įrenginiu kompanijos istorijoje

Publikuota: 2018-06-19 07:11
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos startuolis „OnePlus“ panašu, jog šiandien pristatė sėkmingiausią savo išmanųjį telefoną nuo pat kompanijos įkūrimo dienos. Visai neseniai įmonės atstovai paskelbė, jog „OnePlus 6“ yra geriausiai parduodamas jų produktas.

Pranešama, jog naujausias „flagmanų žudikas“ pasiekė vieno milijono vienetų pardavimų ribą per 22 dienas. Tai yra geriausias „OnePlus“ rezultatas nuo pat kompanijos įsikūrimo pradžios. Palyginimui, galima pasakyti, jog „OnePlus 5T“ analogišką ribą pasiekė per 90 dienų. Sėkmingam pardavimų kilimui didelės įtakos nepadarė ir dar labiau išaugusi įrenginio kaina.

„OnePlus 6“ tapo sėkmingiausiu įrenginiu kompanijos istorijoje

Naujajame „OnePlus 6“ telefone veikia aštuonių branduolių „Snapdragon 845“ procesorius (iki 2,8 GHz). Žvelgiant į galimas atminčių opcijas – vertėtų dėmesį atkreipti ir į šio telefono kainą. Modelis su 6 GB operatyvine atmintimi (RAM) ir 64 GB vidine atmintine kainuos 519 Eur, versija su 8 GB RAM ir 128 GB atmintine – 569 Eur, o talpiausias 8 GB RAM ir 256 GB „OnePlus 6“ bus parduodamas už 619 Eur.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!