Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/63894/asus-zengia-i-maitinimo-bloku-rinka/spausdinti/

„Asus“ žengia į maitinimo blokų rinką

Publikuota: 2018-06-06 11:18
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„Asus“ „Computex“ parodoje atskleidė nemažai naujų produktų, su visais nespėjame, bet tikrai įdomu, kad kompanija žengia į maitinimo blokų rinką. „ROG Thor 1200 Platinum“ maitinimo blokas yra pilnai modulinis, tai yra, visi kabeliai gali būti atjungti.

Maitinimo blokas turi aukštos kokybės komponentus. Tai nėra oficialu, bet po gaubtu turėtų būti „Seasonic“ dizainas. Jei tiksliau, visas vidus turi būti identiškas „Prime Platinum 1200 W“ maitinimo blokui. Suprantama, kad „Asus“ pakeitė išvaizdą ir pridėjo savo blizgučių.

„ROG Thor 1200 Platinum“ turės ir kelias RGB zonas, jas galėsime sinchronizuoti su kitais ROG komponentais pasitelkę „Aura Sync“. Visa tai bus valdoma per RGB galvutę. Maitinimo blokas turi net 12 6+2 PCIe maitinimo jungčių. Dar gauname LED ekranėlį, kuriame galėsime matyti realaus laiko elektros naudojimo rodmenis.

Ventiliatorius turi IP5X sertifikatą, kuris nurodo atsparumą dulkėms. Iki tam tikros apkrovos/temperatūros ventiliatorius nesisuks, bet naudotojas mygtuku, esančiu ant maitinimo bloko, galės išjungti 0 dB režimą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!