Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/63754/tp-vision-isigijo-philips-garso-vaizdo-ir-kompiuteriniu-priedu-gaminiu-padalini/spausdinti/

„TP Vision“ įsigijo „Philips“ garso, vaizdo ir kompiuterinių priedų gaminių padalinį

Publikuota: 2018-05-24 14:13
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Taivane įsikūrusi kompanija „TPV Technology Limited“ („TP Vision“) įsigijo licenciją prekiauti ir platinti garso bei vaizdo grotuvus ir kompiuterinius priedus su Nyderlandų elektrotechnikos bendrovės „Philips“ prekės ženklu. Licencija galios iki 2023 metų su teise automatiškai pratęsti jos galiojimą. Finansinė šio sandorio informacija neskelbiama.

„Philips“ garso ir vaizdo grotuvais bei kompiuteriniais priedais Lietuvoje prekiaujama nuo 1993 metų. Šiuo metu asortimentą sudaro įvairiausių tipų garso grotuvai, radijo imtuvai, namų kino sistemos, ausinės ir garso kolonėlės.

„TP Vision“ kompanija jau daugiau kaip dešimt metų valdo „Philips“ televizorių ir kompiuterių monitorių gamybą bei prekybą. Baltijos šalių rinkose „Philips“ televizoriai įvairiose kategorijose užima vienas iš pirmaujančių pozicijų, o per pirmąjį 2018 metų ketvirtį „Philips“ televizorių pardavimai Baltijos šalyse augo 33 %, palyginti su tuo pačiu 2017 metų ketvirčiu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!