Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/63688/tarp-perkamiausiu-ismaniuju-telefonu-iphone-x-ir-xiaomi-redmi-5a/spausdinti/

Tarp perkamiausių išmaniųjų telefonų – „iPhone X“ ir „Xiaomi Redmi 5A“

Publikuota: 2018-05-21 10:17
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Rinkos tyrimus atliekanti kompanija „Counterpoint“ paskelbė daugiausiai parduodamų išmaniųjų telefonų sąrašą. Pagal kovo mėnesio statistiką sudarytame sąraše – dominuoja „Apple“ ir jų jubiliejinis „iPhone X“ flagmanas.

Remiantis statistika, kovo mėnesį „iPhone X“ išmaniojo telefono pardavimai sudarė 3,5 % visų telefonų pardavimų. Antroje vietoje liko kitas „Apple“ išmanusis – „iPhone 8 Plus“, o trečioje vietoje, kiek netikėtai galime rasti „Xiaomi Redmi 5A“ išmanųjį telefoną. Pastarasis sudaro 1,8 % visų telefonų pardavimų. Tiesa, tokį patį procentą surinko ir kitas kiniškas įrenginys – „OPPO A83“.

Tarp perkamiausių išmaniųjų telefonų – „iPhone X“ ir „Xiaomi Redmi 5A“

Penktą ir šeštą vietas pasidalino šiemet pristatyti naujausi „Samsung“ flagmanai – tai „Samsung Galaxy S9“ ir „Galaxy S9+“. Abiejų šių įrenginių pardavimai sudaro po 1,6 procento. Tiesa, tokį patį procentą sudaro ir „iPhone 7“ pardavimai. Dešimtuko pabaigoje randame „iPhone 8“ ir „Samsung Galaxy J7 Pro“, kurie sudaro 1,4 % ir „iPhone 6“, kuris sudaro 1,2 % pardavimų.

Iš pateiktos statistikos galime aiškiai matyti tai, jog „Apple“ flagmanai yra perkamiausi įrenginiai rinkoje. Tiesa, žvelgiant į naujausių „Samsung“ išmaniųjų telefonų pardavimus, reikėtų atkreipti dėmesį, jog jų oficiali prekyba prasidėjo tik kovo mėnesio viduryje. Savo pozicijas puikiai įtvirtinusios ir „Xiaomi“ bei „OPPO“ kompanijos, kurios yra itin populiarios vidutinių įrenginių klasėje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!