Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/63556/r1-imoniu-grupe-isigijo-intermedix-korporacija/spausdinti/

R1 įmonių grupė įsigijo „Intermedix“ korporaciją

Publikuota: 2018-05-09 17:01
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Pasaulyje pirmaujanti, technologinių sprendimų pajamų ciklo valdyme (angl. Revenue cycle management) tiekėja sveikatos apsaugos organizacijoms R1 RCM Inc. praneša įsigijusi tarptautinę korporaciją „Intermedix“.

Neabejojama, kad naujoji R1 ir „Intermedix“ sąjunga leis R1 teikti integralesnes bei funkcionalesnes pajamų ciklo valdymo paslaugas. Bendrovė „Intermedix“ teikia pajamų ciklo, veiklos valdymo ir duomenų analizės paslaugas daugiau nei 15 tūkst. sveikatos priežiūros organizacijų Jungtinėse Amerikos Valstijose, tarp jų – gydytojams, klinikoms, ligoninėms bei kitoms įstaigoms.

Po įsigijimo jungtinė kompanija padės savo klientams valdyti net 28 mlrd. metinių pajamų už suteiktas gydymo paslaugas. Organizacija turi beveik tūkstantį klientų 49-iose JAV valstijose. Artimiausi R1 planai – pritaikyti „Intermedix“ technologiją savo siūlomiems sprendimams, taip suteikiant pridėtinės vertės savo klientams, akcininkams ir darbuotojams.

„Sėkmingai užbaigę šį sandorį, toliau giliai koncentruojamės į savo klientų aptarnavimą ir jų poreikių patenkinimą, – sako Joseph Flanagan, bendrovės R1 prezidentas ir generalinis direktorius. – Neabejojame, kad „Intermedix“ integracija į R1 leis mūsų partneriams, sveikatos apsaugos ir medicinines paslaugas teikiančioms organizacijoms lengviau susieti pajamų ciklo operacijas visose sveikatos priežiūros srityse, ženkliai padidinti pajamas bei sumažinti išlaidas, tuo pačiu pagerinant gydytojų ir pacientų patirtis.“

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!