Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/63461/indijos-kriptobirza-coinsecure-atideda-pavogtu-bitkoinu-kompensavima/spausdinti/

Indijos kriptobirža „Coinsecure“ atideda pavogtų bitkoinų kompensavimą

Publikuota: 2018-05-02 09:17
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Indijoje įsikūrusi kriptovaliutų birža „Coinsecure“ pranešė, kad šiuo metu ji negali grąžinti naudotojams iš jų pavogtų bitkoinų. Bendrovė tai paaiškino tuo, kad kol tyrimas vyksta, valdžios institucijų leidimas pradėti mokėjimus yra būtinas. Tačiau jo dar nebuvo gauta.

„Coinsecure“ pranešė apie 438 bitkoinų vagystę praeitą mėnesį. Tuo metu bendrovė patikino, kad grąžins lėšas visiems nukentėjusiems vartotojams, o tai bus padaryta iš asmeninių biržos vadovų aktyvų.

Balandžio 21 d. kriptobirža paskelbė, kad pradėjo darbą dėl ieškinių patenkinimo proceso. Projekto vadovybė planavo balandžio 28–29 dienomis pradėti priimti paraiškas dėl lėšų grąžinimo. Dabar dėl atitinkamų leidimų nebuvimo, ši data buvo atidėta į vėlesniam laikui.

Priminsime, kad „Coinsecure“ įtaria, kad prie bitkoinų vagystės prisidėjo bendrovės techninis direktorius Amitabhas Saxena. Be bendradarbiavimo su valdžios institucijomis, birža taip pat prašo kripto bendruomenės padėti grąžinti pagrobtus BTC, siūlydama 10 % atlygį nuo pagrobtos sumos.

Nepaisant šio incidento Indijos birža gavo leidimą veikti Venesueloje. Šalies valdžios institucijos tikisi, kad ji į savo sąrašą įtrauks nacionalinę kriptovaliutą El Petro.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!