Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/63445/orbitinio-palydovo-operatoriaus-ses-pajamos-pirmaji-ketvirti-sieke-477-6-milijonus-euru/spausdinti/

Orbitinio palydovo operatoriaus SES pajamos pirmąjį ketvirtį siekė 477,6 milijonus eurų

Publikuota: 2018-04-30 13:26
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Orbitinių palydovų komunikacijų operatoriaus SES, kurio viena iš telekomunikacijų stočių veikia Rygoje, pajamos pirmąjį 2018 m. ketvirtį siekė 477,6 milijonus eurų ir tai yra 4,9 % mažiau, lyginant su atitinkamu praėjusių metų laikotarpiu, kuomet pajamos siekė 540,6 milijonų eurų. Įmonės pelnas atskaičius mokesčius yra 98,2 milijonai eurų.

„SES Networks“, SES verslo segmento, kuris užtikrina plačiausią, aukštos kokybės palydovinio ryšio paslaugų teikimą, pajamos per pirmuosius tris metų mėnesius siekė 153 milijonus eurų ir tai yra 8,5 % daugiau nei per pirmuosius tris praėjusių metų mėnesius. Tačiau „SES Video“ verslo segmento, kuris teikia palydovinio ryšio paslaugas transliavimo įmonėms, turinio ir internetinių paslaugų teikėjams, pajamos pirmuosius tris metų mėnesius sudarė 321,5 mln. eurų ir tai yra 3,6 % mažiau nei atitinkamu praėjusių metų laikotarpiu.

Orbitinio palydovo operatoriaus SES pajamos pirmąjį ketvirtį siekė 477,6 milijonus eurų

Šiuo metu SES geostacionariųjų orbitinių palydovų flotilę sudaro dvylika telekomunikacijų stočių, iš kurių viena yra įkurta Rygoje, Zaķusala. Iš viso SES transliuoja 7773 televizijos kanalus visame pasaulyje ir tai yra 2 % daugiau, lyginant su pirmaisiais trimis praėjusių metų mėnesiais. SES šiuo metu transliuoja 32 Ultra HD kanalus ir tai yra 10 UHD kanalų daugiau nei atitinkamu praėjusių metų laikotarpiu, kuomet buvo transliuojami 22 UHD kanalai.

SES 60 geostacionariųjų orbitinių palydovų flotilė šiuo metu užtikrina vaizdo turinio transliavimą 351 milijonui namų ūkių visame pasaulyje, įskaitant ir Latviją, Lietuvą bei Estiją.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!