Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/63250/pristatyta-pirmoji-lietuvoje-valiutu-elektronine-parduotuve/spausdinti/

Pristatyta pirmoji Lietuvoje valiutų elektroninė parduotuvė

Publikuota: 2018-04-12 17:24
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©tv3.lt
Inf. šaltinis: tv3.lt

Medicinos banko interneto svetainėje pradėjo veikti pirmoji Lietuvoje valiutų parduotuvė, kurioje pageidaujamą užsienio valiutą galima užsisakyti iš anksto, pavyzdžiui, ruošiantis kelionei už ES ribų.

Pranešime spaudai rašoma, kad mėgstantys keliones gyventojai neretai patiria sunkumų, norėdami turėti su savimi grynųjų pinigų valiuta tos šalies, į kurią ketinama nuvykti. Pasitaiko, kad bankai, skelbiantys keičią daugelį valiutų, grynaisiais jų neturi.

Medicinos bankas išsprendė šią problemą, savo interneto svetainėje įdiegęs galimybę klientams pasikeisti bei užsisakyti pageidaujamą užsienio valiutą iš anksto internetu, jei tuo metu bankas ja nedisponuoja. „Naujoji valiutų e. parduotuvė radikaliai keičia įprastą užsienio valiutos įsigijimo būdą. Iki šiol tai buvo galima padaryti tik atėjus į banko skyrių, o dabar rezervuoti ir pirkti užsienio valiutą galima internetu, neiškėlus kojos iš namų ar biuro. Svarbiausia, kad valiutą užsakęs klientas visada galės atsiimti ją norimu laiku ir norimoje vietoje“, – sakė p. Dalia Klišauskienė, Medicinos banko administracijos vadovė ir valdybos pirmininkė.

Medicinos banko siūloma valiutų įsigijimo paslauga kol kas vienintelė tokia Lietuvos rinkoje. Naujojoje valiutų e. parduotuvėje klientas galės užsakyti grynuosius pinigus pageidaujama užsienio valiuta internetu, pasirinkti įvairius apmokėjimo būdus, pavyzdžiui, sumokėjus rezervacijos mokestį, kitą dalį sumokėti grynaisiais pinigais atvykus atsiimti užsakymo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!