Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/63167/ses-aptarnaujamu-televizijos-namu-ukiu-skaicius-isaugo-iki-351-milijono/spausdinti/

„SES“ aptarnaujamų televizijos namų ūkių skaičius išaugo iki 351 milijono

Publikuota: 2018-04-05 11:57
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„SES“, kurių viena iš telekomunikacijų stočių yra ir Rygoje, aptarnaujamų televizijos namų ūkių skaičius ir toliau auga ir pasiekė 351 milijoną. Remiantis palydovų rinkos tyrimo „Satellite Monitor“ duomenimis, „SES“ palydovų flotilė techniškai tiekia vaizdo turinį daugiau nei 1 milijardui žiūrovų visame pasaulyje, palyginti su praėjusiais metais, kai „SES“ aptarnavo 325 milijonus televizijos namų ūkių.

Iš visų 351 milijono televizijos namų ūkių, „SES“ tiesiogiai pasiekia 145 milijonus palydovinių televizijos namų ūkių, netiesiogiai – 147 milijonus kabelinės televizijos namų ūkių, 40 milijonų IPTV televizijos ir 18 milijonų antžeminės televizijos namų ūkių.

„SES“ aptarnaujamų televizijos namų ūkiųskaičius išaugo iki 351 milijono

Palydovų operatorius „SES“ pirmauja tiekiant HD vaizdo turinį. Tyrimų duomenys rodo, kad „SES“ tiekia HD kokybės turinį 107 milijonams namų ūkių Europoje ir tai sudaro du trečdalius visų 167 milijonų televizijos namų ūkių, kuriuos Europoje aptarnauja „SES“. Taip pat duomenys rodo, kad palydovinės transliacijos Europoje, kaip platforma, yra labai patraukli tiek dėl saugumo, tiek dėl išlaidų, siekiant tiekti vaizdą įvairioms žiūrovų grupėms. „SES“ palydovų flotilė užtikrina 2670 televizijos kanalų, iš kurių 798 yra HDTV kanalai, tiekimą Europoje. Iš viso „SES“ tiekia 7709 televizijos kanalus visame pasaulyje, iš jų 2602 yra HDTV kanalai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!