Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/62939/naujieji-samsung-galaxy-s9-jau-visuose-tele2-salonuose/spausdinti/

Naujieji „Samsung Galaxy S9“ – jau visuose „Tele2“ salonuose

Publikuota: 2018-03-16 08:10
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Vasario 25 d. Barselonoje buvo oficialiai pristatyti naujieji kompanijos „Samsung“ flagmanai „Galaxy S9“ ir „Galaxy S9+“. Technologijų lyderės „Tele2“ klientai jau nuo šiandien ilgai lauktus išmaniuosius galės įsigyti bet kuriame salone ar internetinėje parduotuvėje.

„Savo klientams visada siūlome tik tai, kas yra geriausia – naujausius telefonų modelius bei patrauklias jų kainas“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

„Galaxy S9“ išmanusis telefonas „Tele2“ salonuose bei internetinėje parduotuvėje kainuos 859 eurus, o „Galaxy S9+“ – 959 eurus. Klientai galės rinktis iš vidurnakčio juodos, alyvų violetinės ir koralų mėlynos spalvos modelių.

Pagrindinis naujosios „Galaxy S9“ serijos išskirtinumas – dvigubos diafragmos (F1.5 ir F2.4) 12 megapikselių raiškos kameros, galinčios prisitaikyti taip pat kaip ir žmogaus akis. Lęšis automatiškai persijungia esant skirtingoms apšvietimo sąlygoms, todėl tiek dieną, tiek naktį galima išgauti ryškias, aukštos kokybės nuotraukas.

Iš grūdinto stiklo ir metalo pagaminti „Galaxy S9“ modeliai turi galingą aštuonių branduolių „Exynos 9810“ procesorių, 4 arba 6 GB darbinės bei 64 GB vidinės atminties. Telefono korpusas atsparus nei dulkių, nei vandens.

Kitas naujojo „Samsung“ flagmano privalumas – patogesnis atrakinimas. Piršto atspaudo skaitytuvą gamintojas perkėlė į patogesnę vietą – po telefono nugarėlėje esančiomis kameromis. Be to, įrenginį atrakinti galima ir naudojant mišrią rainelės bei veido kontūro atpažinimo sistemą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!