Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/62874/lietuvos-verslo-lyderius-vienijancios-bmi-alumnu-asociacijos-prezidente-tapo-asta-meskereviciute/spausdinti/

Lietuvos verslo lyderius vienijančios BMI alumnų asociacijos prezidente tapo Asta Meškerevičiūtė

Publikuota: 2018-03-09 15:12
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Tarptautinės verslo mokyklos „Baltic Management Institute“ (BMI) alumnų asociacijos prezidente išrinkta Asta Meškerevičiūtė, informacinių sistemų kūrimo bendrovės „Inventi“ vadovė. Naujoji asociacijos prezidentė vadovaus dvejų metų kadencijai vasarį išrinktai asociacijos tarybai, kuri stiprins BMI studijas baigusių Lietuvos verslo lyderių ryšius bei skatins jų žinių bei patirties dalijimąsi. BMI alumnų asociacija, vienijanti daugelį iš maždaug 700 BMI studijas baigusių absolventų, sieks gerinti Lietuvos verslo aplinką stiprindama verslo angelų tinklą.

„Naujos sudėties asociacijos taryba tęs ryšius tarp alumnų stiprinančių pažintinių renginių organizavimą, rengs kasmetinius alumnų apdovanojimus, rengs sporto ir pramoginius renginius ir kitomis priemonėmis stiprins absolventų bendruomenę. Taip pat sieksime kuo glaudžiau bendradarbiauti su BMI administracija stiprinant šios verslo mokyklos reputaciją ir pritraukiant naujų studentų iš Lietuvos bei užsienio“, – teigė A. Meškerevičiūtė.

Pasak jos, naujoji asociacijos taryba taip pat skatins alumnus investuoti į ankstyvosios stadijos verslo projektus suteikiant ne tik finansinius išteklius, bet ir dalinantis savo patirtimi ir žiniomis. „Sieksime, kad kuo daugiau BMI alumnų taptu verslo angelais ir taip prisidėtų prie šalies verslo aplinkos gerinimo“, – teigė A. Meškerevičiūtė.

Vasario mėnesį išrinkta naujos sudėties asociacijos taryba pirmininko pareigas toliau patikėjo eiti Tadui Karkalui, „Danske Bank“ Baltijos šalių verslo strategijos ir pokyčių vadovui.

Vasarį į tarybą dvejų metų kadencijai buvo išrinkta ligšiolinė asociacijos prezidentė Vaiva Tylienė, bendrovės „Tylaris“ vadovė, darbą taryboje taip pat tęs Renata Beržanskienė, advokatų kontoros „Sorainen“ partnerė bei Antanas Bubnelis, bendrovės „Bitė Lietuva“ komunikacijos vadovas. Tarybos nariais šiemet taip pat tapo Jurgita Lemešiūtė, personalo paieškos bendrovės „People Link“ vadovaujanti partnerė, verslo konsultantas Linas Šimelionis, Martynas Kandziarauskas, bendrovės „Blue Flight“ vadovas, Dainius Vaičikonis, „Luminor lizingas“ vadovas ir Tomas Valiukevičius, „OVO Finance“ vadovaujantis partneris.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!