Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/62863/ses-optimizuoja-renginiu-ir-naujienu-transliacijas-naudodama-naujaji-ou-flex-produkta/spausdinti/

„SES“ optimizuoja renginių ir naujienų transliacijas naudodama naująjį „OU Flex“ produktą

Publikuota: 2018-03-08 15:58
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Kadangi vaizdo transliavimo klientams vis dažniau reikia tvarkyti kelis vaizdo formatus, kad būtų galima juos platinti keliose platformose ir turėti patikimą ryšį tarp vietovių, įskaitant ir tiesioginių įvykių transliacijas, „SES“ pristato naują „OU Flex“ produktą, kuris skirtas pagerinti periodiškai naudojamas paslaugas.

„OU Flex“ sistema pirmiausia gerina tiesioginio vaizdo transliavimą, o taip pat užtikrina aukštos kokybės IP ryšį, kad vienu metu būtų galima naudotis keliomis duomenų programomis – įskaitant prisijungimus prie įmonės tinklo, elektroninio pašto, interneto naršyklės, vaizdo įrašų rinkmenų perdavimą, taip pat tiesioginio vaizdo įrašo turinio transliavimą į socialinius tinklus arba aukštos kokybės tiesioginio vaizdo transliacijas internetu.

„OU Flex“ konvertuoja tradicinį vienos krypties kanalą vaizdo transliavimui į dvipusį ryšį tarp įvykio vietos ir studijos, suteikiant daugiau lankstumo transliuotojams ir naujienų rinkimo per palydovą (angl. SNG – Satellite News Gathering) operatoriams. Taip siekiama palengvinti nuotolinę gamybą ir vaizdo įrašų turinio platinimą į interneto platformas.

Bendradarbiaujant su „Newtec“, kuri specializuojasi projektuojant, kuriant ir gaminant įrangą ir technologijas palydoviniam ryšiui, „OU Flex“ sistema integruoja „Newtec Dialog®“ platformą, kuri leidžia „SES“ tiekti tikslų, patikimą ryšį transliuotojams, atliekantiems vaizdo ir duomenų perdavimą. Dinamiškai skirstant pralaidumą, „SES“ gali užtikrinti didelį našumą ir vientisą ryšį, nepriklausomai nuo korespondentų ir naudotojų, kurie priklauso tinklui renginio metu, skaičiaus. Norint pasinaudoti šia platforma, transliuotojams, jau turintiems SNG platformą arba „Fly-away“ palydovo sistemą, reikės tik „OU Flex“ plačiajuosčio modemo – taip, palyginti su kitomis technologijomis, mažinamos investicijos. Įdiegus, vaizdo įrašų klientai gali pasirinkti perdavimą per „SES“ palydovinio ryšio stotį, patikėti „SES“ judėjimo, vykstančio per palydovą, valdymą, bei gauti specialų ir saugų ryšį tarp centro ir studijos.

Taupant laiką, „OU Flex“ sistema teikia klientams lanksčius sprendimus, atsižvelgiant į skirtingus jų reikalavimus, bei aprūpina lengvai prieinamu ryšiu per savo specialią rezervavimo sistemą.

„Norint, kad būtų patenkinti žiūrovų lūkesčiai tiesiogiai transliuojant įvykius ir naujienas, šiandien tenka susidurti su daugybe iššūkių. Žiūrovams reikia greitos prieigos prie informacijos, aukštos kokybės vaizdo ir galimybės žiūrėti vaizdo įrašus bet kurioje vietoje, bet kuriame įrenginyje. „OU Flex“ yra idealus sprendimas, padedantis transliuotojams patenkinti šiuos poreikius, – sakė Steve'as Bisenius, „SES Video“ viceprezidentas, atsakingas už regioninių pardavimų techniką. – Sujungus tai, kad yra geriausia vaizdo ir duomenų srityse, „OU Flex“ suteikia patikimumą, reikalingą vientisai, aukštos kokybės tiesioginei transliacijai ir IP ryšiui, kuris būtinas norint keistis informacija ir vaizdo turinio srautu internete. „OU Flex“ optimizuoja tiesioginių renginių transliavimą leidžiant transliuotojams, renginių organizatoriams ir turinio kūrėjams sutelkti dėmesį į verslo plėtrą, o žiūrovams suteikiant geriausią įmanomą žiūrėjimo patirtį.“

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!