Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/62766/vilniaus-prekybos-pramones-ir-amatu-rumus-papilde-nauji-nariai/spausdinti/

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmus papildė nauji nariai

Publikuota: 2018-02-28 12:04
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai informuoja, kad vakar Rūmų Taryba naujais nariais patvirtino 11 įmonių. Vilniaus, Alytaus, Ukmergės regionuose aktyviai veikiančią verslo organizaciją papildė įmonės ir įstaigos, užsiimančios inžinerijos, draudimo agentų, brokerių, konsultacine verslo ir kito valdymo veiklomis, prekiaujančios autotransporto priemonėmis, teikiančios rinkai programavimo produktus ir kt.

Iš viso šiandien Rūmai vienija per 520 įmonių ir verslininkų iš įvairių Lietuvos miestų bei regionų. Rūmų nariais tapo VšĮ „Galiu kitaip“ , VšĮ „Grunto valymo technologijos“, UAB „Vėtrija“, UAB „Sigida“, UAB „Fabus Group“, UAB „Evolvo“, UAB „Medžio simfonija“, UADBB „Marsh Lietuva“, Dainius Berškys, MB „Orkos šuolis“ ir UAB „Corporate Securitus“.

„Nuoseklus pastarųjų ketverių metų narių skaičiaus augimas, pasiekęs beveik 30 proc., rodo, kad vis daugiau šalies įmonių vertina Rūmų veiklą ir nori joje dalyvauti gaunant apčiuopiamą naudą. Rūmų organizuojamos įvažiuojamosios ir išvažiuojamosios verslo misijos, kurios derinamos ir su Valstybės vadovų vizitais, Rūmų nariams padeda rasti naujus verslo partnerius, sudaryti kontraktus ar atverti tiesioginius vartus ne tik į įprastas, bet ir į neatrastas mūsų verslui rinkas“, – pažymi Rūmų prezidentas Sigitas Leonavičius.

Jau balandžio 17 d. tiek nauji nariai, tiek ir Rūmų senbuviai susitiks su Į Lietuvą atvykstančių 20 Taivano įmonių atstovais, ieškančiais verslo partnerių IT, įrengimų gamybos, vandens valymo sistemų, sodininkystės, elektronikos prekių, statybinių priemonių gamybos ir prekybos sektoriuose. Taip pat jau derinamos Vengrijos įmonių misijos Rūmuose paskutinės detalės, ruošiamasi misijai į Maroką, prasidėjo aktyvios derybos dėl bendradarbiavimo su Dublino verslo rūmais.

Rūmai vien praėjusiais metais suorganizavo beveik 30 tarptautinių misijų, verslo kontaktų renginių, verslo pusryčių ir kitų daugiašalių renginių. Įvyko per 40 susitikimų, kurių metu Rūmų paslaugos, narių veikla pristatyta užsienio ambasadų Lietuvoje diplomatams, taip pat Lietuvos ambasadų diplomatams, atsakingiems už ekonominių ryšių organizavimą.

Naujų eksporto rinkų ir verslo partnerių paieška tapo įprastine Rūmų veikla. Vien praėjusiais Rūmai priėmė Kolumbijos, Kuveito, Ekvadoro, Ukrainos, Vengrijos, Kinijos, Gvatemalos, Vokietijos, Etiopijos, Kanarų, Baltarusijos, Kazachstano, Moldovos, Hong Kongo verslo delegacijas, suorganizavo Lietuvos įmonių verslo misijas į Japoniją, Rumuniją, Ukrainą ir kitas pasaulio valstybes.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!