Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/62743/kaip-rodo-nepriklausomi-bandymai-kaspersky-lab-saugumo-produktams-nebuvo-lygiu/spausdinti/

Kaip rodo nepriklausomi bandymai, „Kaspersky Lab“ saugumo produktams nebuvo lygių

Publikuota: 2018-02-27 18:34
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Remiantis nepriklausomais tyrimais, penktus metus iš eilės „Kaspersky Lab“ vėl išlaikė aukščiausią vietą TOP3 kibernetinio saugumo sąrašuose. 2017 metais „Kaspersky Lab“ produktai viršijo visų kitų saugumo tiekėjų galimybes.

Iš 86 nepriklausomų tyrimų šios kompanijos produktai net 72 kartus gavo pirmąsias vietas, o 91% buvo populiariausiųjų trejetukyje. Pagal TOP3 standartus „Kaspersky Lab“ ir vėl yra labiausiai išbandytas ir daugiausiai apdovanotas rinkos tiekėjas. Šie rezultatai sustiprino įmonės pramonės lyderių poziciją dėl jų gebėjimo ginti savo vartotojus ir teikti aukštos kokybės apsaugą nuo žinomų, nežinomų ir pažangių kibernetinių grėsmių.

Remiantis nepriklausomų tyrimų rezultatais iš visame pasaulyje žinomų bandymų laboratorijų, „Kaspersky Lab“ TOP3 reguliariai tikrina geriausių saugos tiekėjų vartotojų ir verslo produktų našumą. Tai atliekama stebint, kaip skirtingi produktai lyginami tarpusavyje nepriklausomose apžvalgose. Skaičiavimai vertina tiekėjų galimybes pasiekti aukščiausius rezultatus tyrimų metu. Kiekvienam tiekėjui suteikiami taškai pagal tai kiek kartų jis buvo pasirinktas geriausiųjų trejete.

TOP3 tyrimus sudaro tik skaidriūs testai, o tai reiškia, kad metrika išlieka sąžininga ir nešališka. TOP3 vertina rezultatus iš tokių tyrimų laboratorijų: „AV-Test“, „SELabs“, „MRG Effitas“, „AV-Comparatives“ ir kt., visos jos yra žinomos dėl jų kompetencijos ir neutralumo. Produktai buvo išbandyti dėl jų gebėjimo apsaugoti nuo pažangių grėsmių, išpuolių, išnaudojimo, finansinės kenkėjiškos programinės įrangos ir kt. Taip pat buvo vertinama, kaip skirtingose operacinėse sistemose buvo pranešama apie klaidingus teigiamus rezultatus.

2017 metais „Kaspersky Lab“ dalyvavo nepriklausomuose tyrimuose daugiau nei bet kuris kitas tiekėjas – iš viso 86, o artimiausias konkurentas dalyvavo 68 tyrimuose. Bendrovės produktai taip pat 91% pateko į visus TOP3 tyrimus, o tai reiškia, kad nė vienas kitas šio sektoriaus tiekėjas negalėjo jiems prilygti (artimiausias konkurentas pasiekė vieną iš trijų pirmųjų vietų 72 %).

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!