Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/62704/vilniaus-prekybos-pramones-ir-amatu-rumai-bendradarbiaus-su-bogotos-prekybos-rumais/spausdinti/

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai bendradarbiaus su Bogotos prekybos rūmais

Publikuota: 2018-02-23 14:16
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai (toliau – Rūmai) šiandien pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Bogotos (Kolumbija) prekybos rūmais. Dokumentą pasirašė Rūmų generalinis direktorius Almantas Danilevičius ir Bogotos prekybos rūmų viceprezidentė Monica de Greiff.

Ši sutartis yra 2017 m. spalio 5 d. vykusio Kolumbijos užsienio reikalų viceministrės Patti Londoño – Jaramillo vizito metu išsakyto pažado bendradarbiauti užmezgant kontaktus su Kolumbijos prekybos rūmais rezultatas.

Kolumbija, pasak Bogotos prekybos rūmų atstovų, šiuo metu yra saugi užsienio valstybių investuotojams ir verslo partneriams. Labiausiai Kolumbiją domina trąšų importas, didžiųjų prekybos centrų veikla, medicininė įranga ir patirtis, diegiant viešojo sektoriaus paslaugas.

Rūmų direktoriaus A. Danilevičiaus teigimu, bendradarbiavimo sutartis su Bogotos prekybos rūmais užtikrins Vilniaus Rūmų nariams ir kitoms šalies įmonėms tiesioginius kontaktus su šios valstybės verslu, padės išvengti tarptautinių tarpininkų grandies, sumažins verslo kaštus ir padidins sandorių pelningumą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!