Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/62689/dell-emc-pristate-viskas-viename-sistema-skaitmenine-transformacija-dar-labiau-lengves/spausdinti/

„DELL EMC“ pristatė „viskas viename“ sistemą – skaitmeninė transformacija dar labiau lengvės

Publikuota: 2018-02-22 12:24
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Dell EMC“ toliau plečia konvergencinės infrastruktūros (KI) šeimyną ir pristato naujos kartos sistemą „Dell EMC VxBlock System 1000“. Kūrėjų teigimu, naujoji sistema griauna fizinius konvergencinės infrastruktūros barjerus ir leidžia supaprastinti kompanijų bei organizacijų skaitmeninę transformaciją – nauja architektūra sumažina duomenų centrų plotą iki 60 proc., siūlo unifikuotą išteklių susiejimo sistemą ir efektyvesnį jų naudojimą, o supaprastinus įvairių technologinių sprendimų aptarnavimą, plėtrai ir priežiūrai skirtas laikas sutrumpėja iki 75 proc.

„Nusprendę plėtoti konvergencinę infrastruktūrą, užsakovai investuoja į technologijas, sumažinančias išlaidas duomenų apdorojimo centrams kurti ir išlaikyti bei užtikrinančias geresnius rezultatus, – sako Jeffas Boudreau, „Dell EMC“ duomenų saugyklų padalinio prezidentas. – Mūsų pagrindinė užduotis yra kurti inovacijas, susiejančias tokį IT išteklių ir duomenų perdavimo paslaugų potencialą, kokio reikia nuolat plečiamoms programoms, kartu visus išteklius sujungiant į vieną sistemą. Tokiu būdu duomenų centrų veikla bus gerokai efektyvesnė, netgi tais atvejais, kai keisis reikalavimai darbinėms užduotims. Mes siūlome būtent tokias inovacijas, o kartu susitelkiame į IT komandoms tenkančio administracinio krūvio mažinimą, kad užsakovai išleistų mažiau, bet gautų daugiau.“

„VxBlock 1000“ skirta darbui su įvairių tipų darbinėmis apkrovomis, duomenų apsaugai pasaulinio lygio duomenų saugojimo masyvams išplėsti ir kompiuteriniams skaičiavimams atlikti. Naujoji daugiafunkcė „viskas viename“ sistema skirta IT infrastruktūros valdymui supaprastinti per visą jos eksploatavimo laikotarpį: visa tai leidžia užtikrinti kūrėjų atlikti išsamūs išankstiniai bandymai. Diegdami naująją sistemą, IT specialistai gali susitelkti ties verslui svarbiais inovaciniais projektais, negaišdami laiko, sprendžiant daug išteklių reikalaujančias administracines užduotis.

Kūrėjų teigimu, palyginti su ankstesnės kartos „Dell EMC VxBlock“ sistemomis, naujoji „VxBlock 1000“ gali pasiūlyti daugiau, atsižvelgiant į tris kriterijus:

  • Verslo lankstumas užtikrinamas, tinkamai susiejant IT išteklius ir duomenų tarnybas, naudojamas kuriant ir plėtojant įvairias programas. Nuo šiol klientai galės susieti keturis skirtingus duomenų masyvų tipus: „Dell EMC Unity“, „VMAX“, „XtremIO“ ir „Isilon“, taip pat pasirinkti „Cisco UCS C-Series“ serverių spintas bei jiems skirtus „blade“ formato serverius „Cisco UCS C-Series“, platų „Dell EMC“ duomenų apsaugos produktų spektrą, viską susiejant į vieną sistemą. Palyginti su ankstesnės kartos sprendimais, „VxBlock 1000“ padidina serverių plėtros galimybes iki 56 proc. (nuo 512 iki 800 serverių), taip pat nuo šiol palaiko iki 10 duomenų masyvų.
  • Duomenų centrų efektyvumas. Susieti ištekliai leidžia maksimaliai padidinti sistemų panaudojimo galimybes, sumažinti duomenų talpyklų painiavą ir pagerinti investicijų grąžos rodiklį, sumažinus vienos serverių spintos plotą 60 proc. Vieninga sistema užsakovams leis priskirti ir perskirstyti skaičiavimų, duomenų talpinimo ir duomenų apsaugos išteklius tarp konkrečių programų iš karto, kai tik keisis verslo poreikiai ir reikalavimai darbinėms užduotims, taip išvengiant darbo su keliomis skirtingomis sistemomis.
  • Valdymo paprastumas. Naujajai sistemai garantuojamas aptarnavimas per visą jos palaikymo laikotarpį. Tai leis sutaupyti dalį IT personalo išteklių ir suteiks galimybę IT specialistams susitelkti į inovacijų diegimą. Integruotas susietų technologijų palaikymas supaprastins darbą ir palengvins fizinės infrastruktūros administravimą, nes leis sumažinti duomenų centrų plotą (reikės mažiau serverių spintų, LAN ir SAN komutatorių, maitinimo šaltinių, sistemoms valdyti skirtos aparatinės ir programinės įrangos). Be to, naujoji sistema „VxBlock 1000“ leis sumažinti daugiafunkcei infrastruktūrai aptarnauti tenkantį laiką iki 75 proc.

„Dell EMC VxBlock 1000“ jau prieinama „DELL EMC“ partneriams visame pasaulyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!