Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/62633/renault-europoje-atidarys-pirmaji-savo-tik-elektromobiliams-skirta-salona/spausdinti/

„Renault“ Europoje atidarys pirmąjį savo tik elektromobiliams skirtą saloną

Publikuota: 2018-02-15 12:11
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Vasario 16 d. Stokholme (Švedija) „Renault“ atidarys pirmąją savo koncepcinę parduotuvę Europoje – „Renault“ elektrinių automobilių saloną „Renault Electric Vehicle Experience Center“, kuriame visi lankytojai galės susipažinti su elektromobilumo privalumais ir sužinoti atsakymus į rūpimus klausimus. Ši naujos kartos „Renault“ elektromobilių atstovybė duris atvers viename didžiausių Švedijos prekybos centrų „Täby Centrum“ – sostinės priemiestyje esanti vieta yra ideali elektromobilių, kaip miesto mobilumo sprendimo, pristatymui.

„Mes ypatingai džiaugiamės atverdami šio salono duris, kuris leis gyventojus dar labiau sudominti elektromobilumu, padės jiems daugiau sužinoti apie privalumus ir leis pasidalinti mintimis. Būdami pirmaujančiu Europoje elektromobilių gamintoju, šią vietą išnaudosime glaudesniam bendravimui su visuomene, o lankytojai turės galimybę susipažinti su elektromobilių galimybėmis ir sužinoti visą reikiamą informaciją“, – apie atidaromą naujos kartos saloną sako Gilles Normandas, „Groupe Renault“ Elektromobilių padalinio vyresnysis viceprezidentas.

„Renault“ Europoje atidarys pirmąjį savo tik elektromobiliams skirtą saloną

Dėl specialiai šiam salonui sukurtos naujos koncepcijos, lankytojai čia galės praktiškai susipažinti su elektromobilumo privalumais ir rasti pritaikytus sprendimus, labiausiai atitinkančius jų kasdienius poreikius. Naujas salonas turi atskiras zonas, kuriose ne tik eksponuojami elektromobiliai, bet ir pateikiama visa informacija apie įkrovimo būdus ir vietas, suteikiama informacija apie elektromobiliams taikomas išimtis ir nuolaidas, įsigijimo galimybes ir aptarnavimą, taip pat čia įrengtos poilsio ir diskusijų vietos. Apsilankiusieji galės išbandyti elektromobilius, elektroniniame konfigūratoriuje pasirinkti labiausiai poreikius atitinkančią komplektaciją ir ją užsisakyti.

„Atidarydami naujos koncepcijos saloną, reaguojame į išaugusius pirkėjų lūkesčius, tad, išnaudodami skaitmenines galimybes pirkėjams suteikiame dar didesnę patirtį. Kadangi elektromobiliai yra pirmaujanti technologija, užtikrinanti tvarų mobilumą, „Renault“ apjungė šiuos iššūkius, pasiūlydama visiškai naujos koncepcijos elektromobilių centrą. O Švedijos sostinę Stokholmą pasirinkome dėl itin didelės elektromobilių plėtros ir palankaus vyriausybės požiūrio į šią technologiją“, – sako Zakaria Zeghari, Europos „Renault“ atstovų tinklo plėtros vadovas.

Ateityje tokius „Renault“ salonus ketinama atidaryti ir kituose Europos miestuose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!