Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/62630/bitkoinu-pramone-susiduria-su-paveldejimo-problemomis/spausdinti/

Bitkoinų pramonė susiduria su paveldėjimo problemomis

Publikuota: 2018-02-16 09:31
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Gal ir nesusimastėte apie tai, bet mirus kriptovaliutų valdytojui jo lėšų atgavimas gali tapti labai komplikuotas, jei nepaliekami piniginių prisijungimo duomenys. Tad jei kasate kriptovaliutą ar aktyviai dalyvaujate ją keičiant reikėtų pasirūpinti, kad nutikus nelaimei ją galėtų pasiekti jūsų artimieji.

Bitkoinų pramonė susiduria su paveldėjimo problemomis

Pavyzdys iš JAV. Prieš 5 metus Metthey Moody žuvo lėktuvo katastrofoje, tada jam buvo 26 metai. Jo tėvas žinojo, kad sūnus kasa bitkoinus. Tada ši valiuta dar buvo tik pradinėje stadijoje ir turėjo mažą vertę, tikėtina, kad buvo prikastas ne vienas bitkoinas, kas dabar virstų ne dešimtimis tūkstančių dolerių. Pastaruosius tris metus bandoma rasti, kur galėtų būti tie bitkoinai, bet paieškos kol kas yra bevaisės.

Gerai žinomas tinklapis „CoinBase“, kuriame galime turėti įvairių kriptovaliutų pinigines ir jas pirkti bei parduoti mirus sąskaitos valdytojui siūlo išeitį. Pristačius mirties liudijimą, sąskaitoje esančius pinigus gali pasiimti artimieji.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!