Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/62581/google-analitikai-mano-kad-vasari-bitkoinas-pateks-i-eilini-augimo-etapa/spausdinti/

„Google“ analitikai mano, kad vasarį bitkoinas pateks į eilinį augimo etapą

Publikuota: 2018-02-12 18:08
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

„Google“ paieškos užklausų analizė rodo, kad bitkoino kainos nuosmukis, galbūt, jau pasiekė žemiausią ribą ir gali vėl pasukti augimo kryptimi.

Gruodžio viduryje bitkoino kaina pasiekė rekordinę 20 000 dolerių ribą. Tuo metu vartotojų paieškos užklausų apie bitkoinus grafikas taip pat pasiekė maksimalias vertes. „Google“ sistema seka trilijonus užklausų per metus ir todėl yra vienas iš svarbiausių viešųjų interesų indikatorių pagal regionus ir kategorijas.

Pažymėtina, kad praėjusių metų sausio duomenys žadėjo staigų ir spartų augimą. Prognozė pasirodė esanti teisinga, nepaisant pirmųjų dviejų mėnesių ramybės (panašu į tai, ką matome dabar). Pasak paieškos užklausų analitikų, dabar mes matome praėjusių metų tendencijos pasikartojimą. Diagrama rodo augimo krypties pokyčius vasario mėn.

„Google“ analitikai mano, kad vasarį bitkoinas pateks į eilinį augimo etapą

Taigi, jei manote, kad bitkoino kaina iš dalies yra suformuota visuotinio susidomėjimo lygio, yra didelė tikimybė, kad bitkoinas viršys naujus rekordus per ateinančius kelis mėnesius.

„Manau, kad ateinančius du mėnesius reguliuotojai audrins rinką kelis kartus per savaitę, kol SEC neapsispręs dėl reguliavimo ir instituciniai investuotojai (organizacija, renkanti dideles lėšų sumas ir investuojanti jas į vertybinius popierius bei nekilnojamąjį turtą, kitaip tariant, kolektyvinis investuotojas) nepradės investuoti… Tuo metu kainos išaugs. Manau, kad tai įvyks kovo ar balandžio mėnesiais“, – tvirtina „LDJ Capital“ prezidentas Davidas Drake.

Šiemet tikimasi transakcijų komisinių ir problemų mažėjimo kriptovaliutų tinkle bei technologinių atnaujinimų. Dar vienas veiksnys, galimai paskatinsiąs augimą, slypi tame, kad paskutinis nuosmukis iš rinkos atbaidė silpnų nervų ir nepatyrusius investuotojus, kurie dėl trumpalaikių kritimų supanikavo ir paskubomis atsikratė savo investicijų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!