Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/62560/mclaren-ir-dell-technologies-pradeda-bendradarbiavima/spausdinti/

„McLaren“ ir „Dell Technologies“ pradeda bendradarbiavimą

Publikuota: 2018-02-09 16:18
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

„McLaren“ ir didžiausia pasaulyje privati technologijų kompanija „Dell Technologies“ skelbia įvairiapusės ilgalaikės partnerystės pradžią.

„Dell Technologies“, kurią sudaro septyni prekių ženklai – „Dell“, „Dell EMC“, „Pivotal“, „RSA“, „Secureworks“, „Virtustream“ ir „Vmware“, savo stipria technologine patirtimi dalysis su „McLaren Technology Group“ įmonėmis, įskaitant „McLaren Racing“, „McLaren Applied Technologies“ ir „McLaren“ e. sporto programą „World’s Fastest Gamer“.

„McLaren“ ir „Dell Technologies“ pradeda bendradarbiavimą

„Mūsų bendradarbiavimas su „McLaren“ grindžiamas bendrais inovacijų, inžinerinės kompetencijos ir našumo principais. Turtinga pastarųjų metų „McLaren“ istorija autosporto srityje paskatino siekti abipusio bendradarbiavimo. Jis nuolat plečiasi, todėl „Dell Technologies“ gali pasitelkti visapusį savo paslaugų paketą, pradedant nuo vartotojų žaidimų ir e. sporto iki įmonių duomenų centrų ar debesijos, – sako „Dell Technologies“ rinkodaros vadovas Jeremy Burtonas. – Tikimės, kad kiekviename „McLaren“ grupės padalinyje atliksime transformuojantį vaidmenį. Tai yra pirmas kartas, kai mūsų kompanija pasirašo tokio pobūdžio pasaulinio lygio komercinę sutartį, tad tikimės ilgalaikio bendradarbiavimo.“

„McLaren“ susitarimas su „Dell Technologies“ plečia tradicinį rėmimo modelį. Mes esame vienodai mąstančios organizacijos, besivadovaujančios pagrindiniais techninių naujovių ir žmonių pažangos principais, pagrįstais naujausiomis duomenų valdomomis technologijomis. „Formulė 1“ yra nenuilstanti sritis, tad tikime, kad bendradarbiavimas su „Dell Technologies“ suteiks mums lyderių gebėjimų ir palaikymą, neįkainojamam našumui užtikrinti. Tai leis „McLaren“ veikti aukščiausiu galimu lygiu visose mūsų verslo operacijoje, – sako „McLaren Technology Group“ vykdomasis direktorius Zakas Brownas. – Ypač džiaugiamės ateities galimybėmis, plėtojamomis sparčiai augančioje mūsų verslo srityje – „McLaren Applied Technologies“ bendrovėje. Šiandienos naujiena tik dar kartą patvirtina, kad turime tvirtų ambicijų ir siekiame pačių didžiausių aukštumų, tiek trasoje, tiek už jos ribų.“

„McLaren Technology Group“ ką tik baigė pirmąjį IT transformacijos etapą link didesnio našumo hibridinių debesų pajėgumų. Tai apima modernų, greitą, automatizuotą, efektyvų ir gerai prieinamą duomenų centro paslaugų rinkinį, naudojant „Dell EMC compute“ saugojimo ir infrastruktūros valdymo programinę įrangą.

Ši partnerystė nuosekliai integruos „Dell Technologies“ plataus masto sprendimų platformą į „McLaren“ kasdienes operacijas, įskaitant paramą projektavimui ir gamybai, geležinkelio pervažų operacijas, telemetriją, kritiškai svarbias ekosistemas, saugojimą, prieigą ir e. sportą, aistruolių įtraukimą ir visas svečių patirtis.

Taip pat abi bendrovės ketina bendradarbiauti rengiant būsimus saugumo, debesų, skaitmeninių ir darbo vietų transformavimo technologijų srityse projektus, o techninės naujovės galės būti taikomos ne tik šiose bendrovėse, bet ir platesnėje industrijoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!